Herkese merhabalar
Hazır tam takım kurşunu felan beraber olan boili takımını en uygun fiyatla satan nereleri var.
Bu talımlarda boili toponun yanı sıra mısırda kullana bilirmiyim
Bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum![]()

Herkese merhabalar
Hazır tam takım kurşunu felan beraber olan boili takımını en uygun fiyatla satan nereleri var.
Bu talımlarda boili toponun yanı sıra mısırda kullana bilirmiyim
Bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum![]()
Mustafa 05-08-1972 / İSTANBUL
* İNSANLARIN İYİ GEÇİNMESİ KUSURSUZ OLMALARIYLA DEĞİL, BİRBİRİLERİNİN KUSURLARINI HOŞ GÖRMELERİYLE SAĞLANIR *

Abi mısırı kullanabilirsin ancak mısır kullancaksan normal tek köstek takım kullan.Boili ülkemizde pek çalışmayan sistem.Çünkü sazan balığı alışık değil bu yeme.Alışmasıda hem zaman hemde bayağı pahalı.Hazır rigs takım Cengiz Balıkçılık'da var.Yan malzemelerde ayrıca satılıyor.
Erdem Yılmaz 1977A Rh + İstanbul

Mustafa bu işi hazır almaya kalkarsan çok ağır olur.Vede hazır alsan ne olcak sende bağlarsın.Bi ara sana bu işi gösterelim.
Köstek aynı yem olarak ta ne kullanacğın sana bağlı.İster mısır tak ister boili tak.Ben boiliyke daha ballık alamadım.Ama alan yokmu var.Sadece avlanacağın yeri çok güzel yemleyip balığı yeminine alıştırman lazım hepsi bu.Hatta bende boili yapmaya başlıcam bu aralar sezona da az kaldı.![]()
Alaattin IŞIK
O RH +
İstanbul

Mustafa Allattin abimizinde dediği gibi boili takımlarını (hair rig ) kendinde çok rahat bağlayabilirsin ve bu takımlarda ister mısır istersen boili kullanabilirsin genelde mısırla yemleme yaptı isen iğneye mısır boili ile yemleme yaptıysan iğneye boili takarsın bu takımların faydası balık yemi birkere ağzına aldımı iğneyi kolay kolay tüküremiyor oysa normal köstek kullanınca iğnende biraz ufak ise balık çok rahat tükürüp kaçabiliyor
Ama bir gölde boili ile avlanacağım dersen en az bir sene bu gölü yemleyip balığı kendi boiline alıştırman gerekir benim sana tavsiyem bu yemle avcılığa geçeceksen kendi yemini kendin hazırlamandır başka türlü altından kalkamayabilirsin
Sana birkaç iğne bağlama şeması
![]()
Konu esabi tarafından (26 Mayıs 2010 Saat 20:38 ) değiştirilmiştir.

Aytekin durumu gayet iyi özetlemiş. Boili ile trofe sazan avlamak istiyorsanız 5-7 günlük av planları yapmak iyi olur.![]()

Sevgili Erdem kardeşim
Mısır dediğin gibi sazanın alışık olduğu bir yem boili iğnesine bir kaç mısır tanesinin takılarak kullanıldığını araştırmalarım sonucu görmüştüm
Bunun için mısır ve boili denemesi yapmayı bu sezon düşünüyorum
Verdiğin değerli bilgiler için sağolasın
Alaattin abi gösterdiğin ilgi alaka için çok teşekkürler hangi malzemelerden yapıldığı ve bu malzemeleri nerede bulabileceğimi bilsem bu tip şeylere el yatkınlığım var sizlerinde önderliği sayesinde herhalde bu işi kıvırırım gibi geliyor
Yardımcı olursanız müteşekkür kalırım
Boilinin yemini yapmasını beceriyorum fakat takımını hiç yapmadım
İlginiz için tekrar teşekkürler
Sevgili Aytekin Bey sizede ilginiz için teşekkürü borç bilirim çok sağolun
Bu takımda hem evde hazırlayacağım boili yemini hemde mısır denemeyi planlıyorum
Amacım bu takım sayesinde iri balıklar alabilmek
İlginiz için tekrar teşekkürler
Sayın Nejat abi öncelikle verdiğiniz bu değerli bilgiler için teşekkür ederim
Dediğiniz gibi bu boili avını senelik iznimde uygulamayı planladığım için kısmetse zamanım olacak yaklaşık bir hafta avlağı yemleme durumum olur
Tekrar bilgiler için teşekkürler
Mustafa 05-08-1972 / İSTANBUL
* İNSANLARIN İYİ GEÇİNMESİ KUSURSUZ OLMALARIYLA DEĞİL, BİRBİRİLERİNİN KUSURLARINI HOŞ GÖRMELERİYLE SAĞLANIR *
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Paylaş