|
![]() |
Gelişmiş Arama |
Ana Sayfa
Forum
Forum Kuralları
Yasal Düzenlemeler
Organizasyonlar Ve Avlarınız
Malzeme Bilgisi
Güncel Konular| Google Arama: |
|
|
||||||
| Kayıt ol | Video Portalı | Albümler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| ||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Kalamar Takımı Ve Kalamar Avı Kalamar takımı için gerekli malzemeler:
Kalamar takımının yapılışı:
iki,üç ya da daha fazla kalamar zokası kullanabilirsiniz.Ana bedene kalamar zokalarını birer metre arayla bağlıyoruz.Ana beden 0.40 mm. köstekler 0.35 mm. misinadan oluşmaktadır.Kösteklerin uzunluğu 150 cm. civarında olmalıdır.Kalamar takımının yapılmış halini resim olarak hazırladım.Daha anlaşılır olacakdır. Kalamar takımı ![]() By oltakeyfi Bir kaç çeşit kalamar zokası. ![]() ![]() ![]() Kalamar Avı: Kıyıdan avlanırken normal çapari avı gibi avlanabiliriz. Teknede takımımız dibe kadar indiriyoruz.Çapari gibi kalamar takımımızı haraket etiriyoruz.Ancak yavaş şekilde yapıyoruz bu işlemi.Genellikle tek kolu(bıyık) ile takıma atladığı için takımı yavş çekiyoruz aksi takdirde balığın kolu(bıyık) kopabilir.Su yüzeyine yaklaşınca kalamar daha fazla mücadele etmeye başlar.Bolluk bırakmadan su yüzeyine çıkartıyoruz ve ensesinden tutarak tekneye alıyoruz. Dikkat:Kalamarın dişi çok keskindir elinizi kaptırmamaya özen göseriniz. Not:Arkadaşlar bilgileri çeşitli kaynaklardan derledim.Eksiğim ya da yanlışım olursa düzeltebilir ya da ekleyebilrisiniz. |
|
|
|
|
![]() |
| Bu Konuyu Paylaşın |
| Etiketler |
| kalamar, kalamar avı, kalamar takımı, kalamar zokası |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|