|
![]() |
Gelişmiş Arama |
Ana Sayfa
Forum
Forum Kuralları
Yasal Düzenlemeler
Organizasyonlar&Avlarınız
Malzeme Bilgisi
Güncel Konular| Google Arama: |
|
|
||||||
| ||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
![]() birkaç resimde ben koyayım dedim ama becere bilecekmiyim acaba dayı oğlu ayhan ve elindeki sarısazan (2,5 ile 3 ) kilo civarında neyse 2009 da sazlı bosnada yakaladığımız birkaç sazanın resmini göstermeye çalışacağım ekip herzaman ki gibi ben ve dayı oğlu ayhan,bilader halil dayı oğlu taşkın abim ve yine dayı oğlu ertan abim bu beşli hemen hemen yazın her hafta sonu biyerlere balığa gitmeye çalışırız neyse şu elimde olan iki üç resmi koyayım. ![]() buda biladerin sabaha karşı aldığı sazan bunlarda ogünün bereketi güzelbi av günüydü sohbet muhabbet sabahın nasıl olduğunu anlayamadık yaz gelsede tekrardan başlasak yaa resimler inşallah olur . en alt taki bu koi de daha kbritkutusu kadar boydayken aldığımız ilk göz ağrımız şu an hala hayat olan balığımız 30,35 cm arasındadır telefonla çekildiğinden resim biraz kötü |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Üye ![]() K.Tarihi: 12 Oca 2010
Üye Numarası: 642
Konular: 1
Nereden: İstanbul/Avrupa
Rep Grafiği:
![]() |
sezon açılsada başlasak yine ama bu sefer en az( 4 kğ ) olacak bu sene rekorumu kırmayı pilanlıyorum bir kaç yeni avlak bulmam gerekiyor hep sazlı hep sazlı sarmıyor gerçe ben oraya ne zaman gittiysem 25 30 dakika içinde güzel bir sarı sazan alıyorum bu yönümü çok seviyorum artık oradaki balıkları çözmüşüm sanırım basit gelmeye başladılar biraz uğraçmak zevk verici oluyor.
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Bunlar sanırım israil sazanı ama olsun.Güzel balıklar.
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
![]() nasıl yaaa israil sazanımı erdem varya sadece alttaki 2 tane israil sende varya![]() ![]() ![]() iyi salladın haa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Mithat bunlar çok güzel sazan fotoları bu zmanakadar niye sakladınki
![]() o iki israil sazanınında maşallahı var neredeyse 1.5 kilo gelirler ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Alıntı:
![]() biladerin telefondan aldımresimleri aklıma geldi bi ateşleme yapalım dedim abi . |
||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Güzel balıklar.Sazlıbosna'da öyle 1-1,5 kiloluk israil sazanı bol sanırım.Bir kaç defa bende yakaladım.
|
|
|
|
|
![]() |
| Bu Konuyu Paylaşın |
| Etiketler |
| balık avı, israil sazanı, koi, sarı sazan, sazan, sazlı bosna |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |