Avın yapıldığı tarih :5-6 Eylül 2009
Avlak yeri :İstanbul'da bir yer
Av yöntemi : Kıyıdan dip oltası ve at-çek
Kullanılan takım : Sazan için tek iğneli
Kullanılan Yem: Mısır,meps döner kaşık vBulletin.
Yakalanan balıkların cinsi-boyu-kilosu : Pullu sazan balığı maalesef bu sefer yok.Bir kadar karış 3 kasna yakalandı.İkisi suya salındı.Ama bir tanesi kurtalrılamadığı için tava oldu.
Mustafa'nın hafta sonu avlak civarın da işi vardı.Dedik beni giderken bırak işin bitince sen gel.Öylede yaptık.Avlağı roketle yemledik beklemeye başladık.Bu arada kasna(tatlısu kefali) için spin takımı hazırladım.Akşam üstü başladım at-çek yapmaya.Üç tane kasna yakaladım.Boyları bir karış kadardı.Hedef balığım değildi yani.,kisini salarken üçüncü çok aç gözlü çıktı.Üçlü iğnenin tamamını ağzına almaya becermiş.Çıkartması bayağı zor oldu o arada da yaşaömaya ömrü el vermedi.Aynen ahşam iftarda köftenin yanında bir tanede kasna attık.İftardan sonra Mustafa geldi.Sabaha kadar balık hiç vurmadı ama şimdi kadar ben ilk defa orada bu kadar çok ve büyük sazanın oynadığını gördüm.Birde dip not vereyim.Gece yarım saat kadar içim geçmiş.Oltaları kontrol ederken baktım bir kamışta ki misina olduğu gibi boşalmış.Oltayı çektim yem yok.Anlamadım ne olduğunu.Bir karı koca da kucaklarında ağlayan çocukları belli bölgeye yarım çuvala kadar mısır döktüler.Ağmı atacaklar ne
O kadar balığa gidiyoruz.Doğru dürüst bir resmimiz yok.
Kampımız
Balık avına gittiğimde sahurda menemene bayılıyorum.
![]()

LinkBack URL
Linkbackler ile ilgili

.Bir karı koca da kucaklarında ağlayan çocukları belli bölgeye yarım çuvala kadar mısır döktüler.Ağmı atacaklar ne 

Alıntı

alabalık nasıl güzel geçecek onu anlayamadım yakın avlak yokki

Paylaş