28/06/2009 Aytekin&Burak Turna Avı
Av tarihi : 28/06/2009
Hedef av : Turna Balığı
Avlak : İstanbul
Avcı :Aytekin&Burak
Yakalanan balıkların boyu : 1 adet 67cm+1 adet 57cm+1 adet 54cm toplam 3 adet turna
Salınan balıklar: 2 adet limit altı+1 adet 43cm+bir adet 60cm
Kulanılan takımlar : Rapala,Yazuri,Dam,Kaşık,Meps,Silikon + 1 adet seahawk II bot
sabah saat 04:00'da Burak (burman) arkadaşımla buluşmamızın ardından bir solukta avlağımıza ulaştık biz tüm hazırlıklarımızı yapanakadar şafak sökmüştü bile botumuzu hemen suya indirip gölde avlanmayı amaçladığımız noktaya doğru süzülerek ulaştık ve hemen atçeklere başladık saatler ilerlerken bir tane 67 bir tanede 57 cm turnayı kıtkamıza takıp suya salmıştık bulunduğumuz yerde başka vuruş alamayınca yerimizi değiştirmeye karar verdik ve küreklere asıldık yeni geçtiğimiz yerde ilk atışta bir tane 43 cm oltamıza takıldı hemen peşinden bir tanede limit altı turna neredeyse kendi boyunda yozuri'ye atlayınca yeri gene değiştirmeye karar verdik bu sefer gittiğimiz yerde oltamıza bir balık daha takıldı bu balığıda zorlanarakta olsa botun içine almayı başardık boyu 60 cm civarındaydı ben boyunu ölçeyim derken balık öyle bir kuvvetle çırpındıki balığı zaptedmek neredeyse imkansızdı balık bir anda ellerimin arasından uçup suya dütü ve orda kaldı bir hamleyle sıçradım kuyruğundan kavradım ama o irilikte bir turnayı suda zaptedebilmek ne mümkün ellerimin arasından uzadı gitti daha sonra bu bölgedeki tüm taramalarımıza rağmen başka balık alamadık ve tekrar ilk avlandığımız yere geçtik burada bir balık daha aldıktan sonra 54cm avımızı sonlandırdık anlatmış olduğumuz tüm gelişmeler dört adet video ile kayıt altına alınmış ve bu videolar birleştirilerek seyrinize sunulmuştur saygı ve sevgilerimizle.
Aytekin&Burak
Bir Tutkudur Balık Avı,Bu Tutkuyu Oltakeyfi İle Yaşayın - Video

LinkBack URL
Linkbackler ile ilgili
Alıntı

.

Paylaş