''Balıklarla Dolu Bakir Göllerin Adreslerini Veriyorum “
Evet Balıklarla Dolu Bakir Göllerin Adreslerini Veriyoruz .. Ve hiç düşünmeden bu göllerin ve içindeki eşsiz canlıların sonlarını hazırlıyoruz.
LÜTFEN HANİ ADRESLER DEYİP TE KAPATMAYIN BİR OKUYUN
Verdiğimiz av raporlarını güzel balık resimleriyle süsleyip, ballandıra ballandıra av mekanını anlatıp, üstüne de av mekanının tarifini veriyoruz.Peki sonra nemi oluyor?
Sitemiz balikavı.net olarak internette çokça tıklanan ve gezilen bir site bu yüzdende Google Yahoo vs gibi arama motorlarında “ sazan balığı ,turna avı veya Kemerburgaz ,sazlıbosna, Ömerli” gibi anahtar kelimeleri yazdığınızda ilk bu av raporları, sizin bizim yazdığımız yazılar verdiğimiz balık resimleri ve av yeri tarifleri çıkıyor.Bir deneyin görün.
Bu av raporlarını okuyan bohçacılar, ağcılar, tırıvırıcı cahiler, dinamitciler en kısa zamanda bu göllere nehirlere ulaşıp buraları kurutup bitiriyorlar. Örnekleri defalarca yaşanmıştır.
Örnek; Esabi ve ben yazdığımız iki üç av raporundan sonra avlağımıza gittiğimizde 10 kişilik bir gurupla karşılaştık biri 13cm’lik turnayı pet şişeye koymuş götürüyor ,biri tırıvırı atıyor .. Ve konuşmamız da bize orayı internete duyup geldiklerini söylediler.
Ve başka bir örnek; Geçen gün siteden bir arkadaşımız 18 kilolu, 10 kiloluk ve bilmem kaç kiloluk 3 sazan tutmuş ve tuttuğu yeri de yazmış. Arkadaşı uyardık kaldırdı yerin adını ama ben neresi olduğunu görmüştüm ve en kısa zamanda oraya gideceğim.
Hani benden zarar gelmez ama ya yukarda bahsetiklerim?
!!!!!!!!!
LÜTFEN AV RAPORLARIMIZDA AYRINTILI AV YERİ TARİFİ YAPMAYALIM
!!!!!!!!!!
SADECE GÜVENDİKLERİMİZE ÖZEL MESAJ OLARAK BELİRTELİM
!!!!!!!!!!

LinkBack URL
Linkbackler ile ilgili

Alıntı

Paylaş