Temiz hava, bol gıdalı bir hafta sonu oldu..Umutlar önümüzdeki haftalara taşındi..Bu hafta sonu 1 turna dışında 4-5 göl ve Riva'dan balık haberi çıkmadı zaten. Bakalım 2*3 haftada sular ne kadar çekilebilecek..![]()

Temiz hava, bol gıdalı bir hafta sonu oldu..Umutlar önümüzdeki haftalara taşındi..Bu hafta sonu 1 turna dışında 4-5 göl ve Riva'dan balık haberi çıkmadı zaten. Bakalım 2*3 haftada sular ne kadar çekilebilecek..![]()

Şu ismini cismini anlamadığımız balık hakkında kimse bir şey demedi.Bilen yokmu sahipsizmi bu balık bu kadar.
Erdem Yılmaz 1977A Rh + İstanbul

Gürol ERMİŞ 1971 A+ istanbul/Güneşli
Videolarım

Tahta balıklarının renklerini andırıyor ama balığı elimde görmeden bir şey diyemiyorum. Ben de gölden yemlik sazan yakalıyorum ama bu hafta başka bir sudan merek ettiğim için yakalarığım sazan yavruları ile benzeşmiyorlar. Sanırım sistemde yaşayan değişik türler ve sistemin yapısı balıklarda başkalaşıma yol açabiliyor.

Bir daha kine sazanı bu balıkla yakalamayı deneyin. Niye diyede sormayın
Videolarım

Videolarım

Trofe sazanlar otoburluktan etoburluğa dönerler ve hatta kendi yavrularını bile yiyebilirler. Ama resimdeki fıstıktan bulundukları suda yeteri kadar bulabiliyorlarsa kendi yavrularına el sürmezler de ondan.Yani bu yemle inanılmaz ölçülerde trofe alabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Paylaş