Av Tarihi : 27 Haziran 2010 - Pazar
Avlakta Kalınan Süre : 6 Saat
Kullanılan Yem : Çeşitli Sahte Kaşıklar ve Silikon Yemler
Kullanılan Ekipman : Muhtelif Boylarda Spin Kamış
Yakalanan Türler, Boyları, Ağırlıkları : Turna 9 Adet - 40 cm - 53 cm. arası
Yapılan Avın Hikayesi :
Eşim ve kızlarım 1 haftadır Karasu'da idiler, bende cumartesiden gidip pazar günü onları da alıp gelecektim, ee madem gidiyorum boş geçirmiyim dedim Ömer abimizi aradım, turna avına gitmeye karar verdik, bu sefer ömer abime jest yaptım, elektrikli motor ve aküyü de aldım yanıma. Kürek çekmekten adam pazu yapmaya başladı

)
Sabah 4:30 da Ömer abimizi aldım, Köksal arkadaşımızı da aldıktan sonra yola koyulduk, 20 dk. sonra kulubenin yanındaydık, hemen motoru bağlayıp suya açıldık, ilk mera denemelerimizde balık vuruşu pek gelmedi, bunda gece dolunay olmasının da etkisi vardı, saat 8 den sonra sırtı çekmeye başladık ve balığın yerini bulduk, 1:30 saat içinde 9 parça balığı aldık, ömer abimizin ballı günündeydi 8 balığı o yakaladı, 1 tane de bana kısmet oldu. 9:30 gibi avımızı sonlandırdık ve kıyıya çıktık. Kıyıda İstanbul'dan gelen abilerimizle kısa bir sohbetin arkasından bölgeden ayrıldık. Ömer abiyi eve, Köksal arkadaşımızıda iş yerine bıraktıktan sonra bende köye çocukların yanına geçtim. Bu kadar balık eve götürülmez dedim, hemen kahvaltının arkasından balıkları temizlemeye giriştim, balıkları temizledim dolaba attım, bizimkilere beni 5 te kaldırın diyerek 2-3 saat kestirmeye koyuldum. 5 te kalktım ve hemen bahçeye bir ateş ve üzerine kara saplı tavayı koydum. Balıkları bi güzel pişirdim, misafir olduğumuz evde 12 kişiyle birlikte afiyetle balıkları götürdük. Şimdilik sudaki resimleri paylaşıyorum bunlar cep telefonumla çekilenler, evdeki fotoğraf makinesinden pişirme ve tava resimlerini de akşama atarım. Herkeze rastgele
Ava ait resimler :