Balık dostu herkese selam eder, bol balıklı avlar dilerim.
İsmim Sedat. Emekli bir bankacıyım. Esas memleketim Mersin olup, enson görev yapıp emekli olduğum Çorlu'da bu hastalığa yakalandım. Çorlu'da amatör balıkçılık sayesinde 2 değerli değerli insan Tuncay ve Ulvi ile arkadaş olup balık avlarımıza 3 lü olarak devam ettik. Sağolsun çeşitli forumdaki arkadaşlarımız bu samimiyetimize istineden bizlere Mahşerin 3 balıkçısı ünvanını layık gördü. Ancak ben aile kararıyla Temmuaz ayında İstanbul'a göç ettim. Şu an Anadolu yakası, Ataşehir taraflarında ikamet etmekteyim. Şu an İstanbul'da yeni olduğumdan yol yordam bilmemekteyim.(Yani köyden indim şehire gibi)Şimdiye kadar Çorlu'da değerli dostlarımla av yaparken şimdi İstanbul'da kendimi yalnız hissettiğimden nikimi Yalnız Mahşer olarak seçtim. İstanbul'daki siz değerli balık avı tutkunları sayesinde bu yalnızlığımı kısa sürede unatacağımı tahmin ediyorum. Zaten forumdaki bir çok arkadaşla daha önceden tanışıyoruz.
Kafanızı daha fazla şişirmeden hepinize rastgele diyorum.![]()

LinkBack URL
Linkbackler ile ilgili
Şimdiye kadar Çorlu'da değerli dostlarımla av yaparken şimdi İstanbul'da kendimi yalnız hissettiğimden nikimi Yalnız Mahşer olarak seçtim. İstanbul'daki siz değerli balık avı tutkunları sayesinde bu yalnızlığımı kısa sürede unatacağımı tahmin ediyorum. Zaten forumdaki bir çok arkadaşla daha önceden tanışıyoruz.
Alıntı

Paylaş