Cumartesi gününün sıkıntısını atmak için hafta içi balığa gtme planımın ilkini salı günü uyguladım.Ev halkına yönelik başarılı bir organizasyon sonucu köyümüzün yerlisi sitemizin bahçıvanı Şaban abiyi de alarak İftar'dan sonra soluğu Riva deresi kenarında piknik alanı işleten arkadaşların yerinde aldık.
Demli çaylarımızı yudumlarken oltamız sudaydı..Gündüz kara sazan vurmuştu arkadaşların oltasına..
Sohbet koyulaşırken ilk balığımız da 3 metre yukarıya gelerek kovaya girdi..Gelen irice bir İsrail sazanıydı..Heyhaat kimin umrunda. Oltamıza balık vuruyor, şamandıra oynuyordu ya..Keyfini yaşayan bilir..Yanıma aldığım takımın iğneleri balığa büyük geliyordu anlaşılan. Ancak ufak iğnelere gelen 5-8 kg arası 2 sazanı kaçırdığım için ağzım yanmıştı bir kere.. Gece boyunca şamandıra köçek gibi göbek atıp durdu.Bir tane İsrail daha aldıktan sonra sabah işe gideceğimizi ve hane halkını da kızdırmamak gerektiğini düşünerek sonlandırdım.Çünkü planıma göre perşembe veya cuma tekrar ineceğim Riva'ya..Bütün strresimi deerenin sularına bıraktım sonunda...
![]()

LinkBack URL
Linkbackler ile ilgili

Ev halkına yönelik başarılı bir organizasyon sonucu köyümüzün yerlisi sitemizin bahçıvanı Şaban abiyi de alarak İftar'dan sonra soluğu Riva deresi kenarında piknik alanı işleten arkadaşların yerinde aldık.

Alıntı
Bu ne konfordur böyle 

Paylaş