|
![]() |
Gelişmiş Arama |
Ana Sayfa
Forum
Forum Kuralları
Yasal Düzenlemeler
Organizasyonlar Ve Avlarınız
Malzeme Bilgisi
Güncel Konular| Google Arama: |
|
|
||||||
| Kayıt ol | Video Portalı | Albümler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| ||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Üye ![]() K.Tarihi: 21 Ara 2009
Üye Numarası: 395
Nereden: İstanbul/Anadolu
![]() |
Merhaba arkadaşlar, bir iki hafta içinde Çanakkaleye gitmeyi planlıyorum. Geçen sene sonbahar başında gitmiştim. Zarganadan başka bir şey yoktu ve pek bereketlide değildi. Oranın yerlilerinden birisi Çanakkale boğazının daha çok ilkbahar yaz başı gibi güzel balık yaptığını söyledi. Ama ne kadar doğrudur bilemiyorum. Çanakkale boğazıda Marmara boğazı gibi oldukça akıntılı, ama avlandığım iskele biraz içerde kaldığından akıntı nispeten az. Yanıma 4.20 surf dam kamışımı ve lineaeffe extreme kamışlarımı alacağım. Fakat bu mevsimde orada ne çıkar, ne tutulur bilgim yok. Yanıma ne tür yemler, çapariler, sahteler almam gerekir?
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Çanakkele'de levrek,çupra,karagöz ve mırmır avlayabilirsin.Ancak zamanını bilmiyorum.Bilenler yardımcı olacakdır.İnşallah güzel balıklar avlarsın.
|
|
|
|
|
![]() |
| Bu Konuyu Paylaşın |
| Etiketler |
| çupra, karagöz, levrek, mırmır |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |