yaman34 Nickli Üyeden Alıntı dostlar turna için mekan belirleyemedik hala. aslında ona kafa yormak lazım. benim oyun terkostan yana. Abi ben Nejat abiden tüyoyu aldım .
Erdem Yılmaz 1977A Rh + İstanbul
hadi bakalım hayırlısı. özelden bir mesaj at bakalım.
yaman34 Nickli Üyeden Alıntı hadi bakalım hayırlısı. özelden bir mesaj at bakalım. önümüzdeki hafta için planlamaya başlayalım. özel tüzel ben anlamam
kadri Nickli Üyeden Alıntı önümüzdeki hafta için planlamaya başlayalım. özel tüzel ben anlamam Abi plan yapıyoruz ya.Hani japon balığı kullanacakdık
ERDEM YILMAZ Nickli Üyeden Alıntı Abi plan yapıyoruz ya.Hani japon balığı kullanacakdık capon balığı kullanacağız abi. japon balığı tescilli olabilir diye onu kullanmıyoruz
kadri Nickli Üyeden Alıntı capon balığı kullanacağız abi. japon balığı tescilli olabilir diye onu kullanmıyoruz Hatta en son benim akvaryumda ki guromilerde anlaşmıştık .
ERDEM YILMAZ Nickli Üyeden Alıntı Hatta en son benim akvaryumda ki guromilerde anlaşmıştık . yahu ben onlara kıyamam demedin mi sen? dublör kiralıcan artıkın
kadri Nickli Üyeden Alıntı yahu ben onlara kıyamam demedin mi sen? dublör kiralıcan artıkın Abi artık yapacağız bir şeyler .
ERDEM YILMAZ Nickli Üyeden Alıntı Abi artık yapacağız bir şeyler . hafta sonunu konuşalım artık. napıcaz bu hafta?
kadri Nickli Üyeden Alıntı hafta sonunu konuşalım artık. napıcaz bu hafta? Abi denizde bir numara yok.Tatlısuda bir hafta var.Bu hafta zor gibi.Birde benim akvaryuma bitki gelecek on tan kadar onları ekmem lazım hafta sonu .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Etiket Bulutu Ana Sayfası
Forum Kuralları
Paylaş