|
![]() |
Gelişmiş Arama |
Ana Sayfa
Forum
Forum Kuralları
Yasal Düzenlemeler
Organizasyonlar&Avlarınız
Malzeme Bilgisi
Güncel Konular|
|
#1 (permalink) |
|
Arkadaşlar konuyu yanlış yere açmış ta olabilirim kusura bakmayın. Bu aralar acayip gümüş balığı merakı sardı beni. Biliyorsunuz fosfor oranı çok yüksek bir balık. Sitelerde bi aradım ama şöyle doyurucu bir bilgiye rastlamadım. Kıyıdan mı yoksa tekneyle mi tutulur, çapari ile mi yoksa yemli mi atılır, açıkta mı çıkar yoksa kıyıya yakın mı çıkar, en çok nerelerde bulunur, (en önemli sorum da buydu). Bu konular hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Bu pazar Eminönü civarında şansımı denemeyi düşünüyorum, katılmak isteyen arkadaşları beklerim ayrıca.
|
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Abi gümüş için çok fazla aramana gerek yok.Malzemeciden gümüş çaparisi alman yeterli.
|
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Erdem bu balık en çok nerde bulunur sen iyi bilirsin bu işleri. Bir de istavrit çaparisi gibi uzağa düşmeye gerek var mı yoksa kıraça tutar gibi yakından mı alınır.
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Abi yok istavrit balığı gibi uzakda arama.Kıraça gibi yakında arayacaksın.Hemen her yerde de bulabilirsin.
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Anladım Erdem sağol bilgin için. Dediğim gibi bu pazar Eminönü civarında bi şansımı deniycem.
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Ramazan kardeş pazar günü köprünün Karaköy tarafında bir iki saat takıldım. Sadece birkaç tane gümüş alabildim. Bu arada fırsat bulursam Kumkapı'yı da deneyeceğim. Önerin için teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
yanlış hatırlamıyorsam, geçen yıl nisan ayı gibiydi, çamlıbahçede teknelerin yanından hatırı sayılır miktarda gümüş yapmıştı. sanırım bu yıl da aynı dönemlerde yine yapması gerekir.
bazen oralardan geçebiliyorum. bir şeyler görürsem haber verebilirim. |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Olabilir tabiki Süha abi hatta istersen beraber de takılabiliriz. Bu arada epeydir görünmüyorsun nasılsın abi iyisindir umarım.
|
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Üye ![]() K.Tarihi: 18 Nis 2010
Üye Numarası: 674
Konular: 1
Nereden: İstanbul/Anadolu
Rep Grafiği:
![]() |
merhaba arkadaşlar bende sizin gibi gümüş hastasıyım işlerden zaman bulunca giderim bugun 17-04-2010 haftaya balığa gitmeyi düşünüyorum anadolu yakasında nereleri tavsiye edersiniz yardımcı olursanız sevinirim
Konu aspava42951 tarafından (18-04-2010 Saat 01 :10 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
![]() |
| Bu Konuyu Paylaşın |
| Etiketler |
| balık avı, çapari, gümüş balığı, gümüş balığı avı, gümüş çaparisi, istavrit, istavrit balığı, kuleli askeri lisesi, kıraça, sardalya |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|