[QUOTE=Suatreis;1533]Üsadım bende açıkçası o sebep ile kalkış yerini ve saatini sordum. Sabah 6 da zannedersem özel aracı olan kimseler dışında pek kimse yetişemez. Aramıza minimum saati belirleyelim derim. Benim Önerim 7:00 olsun. Daha geç kalırsak bu sefer sabah suyunu kaçırmış olacağız. Bu arada özel aracı ile gelecek olanlar yetişemeycek olanlara tabiki yardımcı olacaktır. Artık kim kimin yolu üstündeyse bunuda organize etmek bize düşşün canım, taş atıcak değiliz yaBirde şu Tekne neden 13:00 a kadar kullanımda, sonrası için anlaşma yapmaya müsaitmidir. Ve bu saate dönüş yolundaki geçecek zaman dahilmidir.
Bu teknede adam başı hesabı yapılması mümkün katılımcı sayısını bilmediğimiz için doğal olarak kişi başına şimdiden bir rakkam belirlemek olmaz..... yekpare fiyat nedir ?
tüm bu sorular haricinde, Esabi nin de ayrıca açıklığa kavuşturacağı başka hususlarda olabilir.
Şimdilik bir esasa kavuşmak için görüşmeye devam edelim. Şartlar olumlu karşılanırsa konu karmaşasına neden olmamak için başka bir yerden devam edelim.![]()

LinkBack URL
Linkbackler ile ilgili
Birde şu Tekne neden 13:00 a kadar kullanımda, sonrası için anlaşma yapmaya müsaitmidir. Ve bu saate dönüş yolundaki geçecek zaman dahilmidir. 

ulaşım konusu ise hangi arkadaşlarımız araçla hangi güzergahtan gelecekler bu çok önemli tekneci ile görüşüp ücreti karşılığında av süresi uzatılabilirmi bu ayrıca görüşülür ve tekneciden ücret konusunda bilgi alınır

Paylaş