"Eğer bu millet, bu memleket parçalanacak olursa genel şerefsizliğin enkazı altında şunun bunun şahsi şerefide parça parça olur.Biz o genel şerefi kurtarabilmek için harekete geçen millete ruhumuzla katıldık .Katılmamıza mani olabilecek şahsi rütbeleri, mevkileri de genel şerefi kurtarmaya yönelik bir gaye uğrundan feda ettik.Bunu anlamayıpda, hala kendi keyfine göre idare etmeye kalkışan kuvvetler artık birer beladır.Bela çekmeye de artık bu milletin tahammülü kalmamıştır."

sevgili dostlar, geçen cumartesi akşamı, adaşım kemal abi ve ben kulelideydik. çok güzel balık yaptı. kemal abi 10 adet ben 8 adet çinekop (ki içlerinde hatırı sayılır sarıkanatlar da vardı) aldık. bir o kadar da tasmalama problemleri yüzünden kaçırdıklarımız var. 2 şer de takım kestirdik. tabi balığa gelemeyen erdem kardeş pişman oldubu hafta sonu yine kuleli organizasyonu yapmayı planlıyoruz kısmetse. isteklileri bekleriz.
Kemal YAMAN, 1975
İstanbul, Ümraniye
AB Rh+

Kemal abicim benim durum hafta sonuna doğru belli olacak kısmetse.İnşallah bu hafta gelirim.
Erdem Yılmaz 1977A Rh + İstanbul

erdem benim de vücudum kırgın 2 gündür. inşallah hasta olmam. şu çinekop bitmeden 1-2 av daha yapabilmeyi çok istiyorum.
Kemal YAMAN, 1975
İstanbul, Ümraniye
AB Rh+

rastgele ahnet hocam.
Kemal YAMAN, 1975
İstanbul, Ümraniye
AB Rh+

Eski çinekoplar bardak olma yolunda. Kumkapı istihsal hal inde TKİB emrince sıkı bir denetim yürütülüyor. Çinekop mevsimi sona erdi. Sarıkanat ve Lüfer için ise halen bir kurtuluş imkanı var. Avlayacak başka balıkmı kalmadı yahu, bırakın şu lüferciklerin peşini artık. hayalinizi iki sene sonraya erteleyin. İstanbul un milli balığını rahat bırakın yahu...Bu ne doymazlıktır bu ne hırstır.....
"Eğer bu millet, bu memleket parçalanacak olursa genel şerefsizliğin enkazı altında şunun bunun şahsi şerefide parça parça olur.Biz o genel şerefi kurtarabilmek için harekete geçen millete ruhumuzla katıldık .Katılmamıza mani olabilecek şahsi rütbeleri, mevkileri de genel şerefi kurtarmaya yönelik bir gaye uğrundan feda ettik.Bunu anlamayıpda, hala kendi keyfine göre idare etmeye kalkışan kuvvetler artık birer beladır.Bela çekmeye de artık bu milletin tahammülü kalmamıştır."

Bu ara balık avı yok galiba??????
Halil Ertuç/1971
İstanbul-Ümraniye

Fena karagöz ve izmarit haberleri var.Koca koca izmaritleri gördüm fena gazdayım.
Erdem Yılmaz 1977A Rh + İstanbul
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Paylaş