|
![]() |
Gelişmiş Arama |
Ana Sayfa
Forum
Forum Kuralları
Yasal Düzenlemeler
Organizasyonlar Ve Avlarınız
Malzeme Bilgisi
Güncel Konular|
|
#21 (permalink) |
|
Çubuklu'da güzel istavrit çıkıyormuş.Planı olan varmı hafta sonu?
|
|
|
|
|
|
|
#22 (permalink) | |
|
Alıntı:
herhalde gene devam ediyordur. zaten çubuklu da yakın oraya bildiğim kadarıyla o taraflara gitmek isteyen olursa ben de katılmak isterim. selamlar süha |
||
|
|
|
|
|
#23 (permalink) | |
|
Alıntı:
.
|
||
|
|
|
|
|
#25 (permalink) | |
|
Alıntı:
.Benim bilader gelecek,sen başka geleceklerde çıkar.
|
||
|
|
|
|
|
#26 (permalink) | |
|
Alıntı:
bi de yer tarifi isterim, zira oraları çok iyi bilmiyorum |
||
|
|
|
|
|
#27 (permalink) |
|
Abi pazar sabahı.Kanlısa'dan devam ediyorsun Beykoz yönüne 2-3 dakika sonra oradasın.Dalgıç Okulu'nun oralar.
|
|
|
|
|
|
|
#28 (permalink) | |
|
Alıntı:
yeniköy - beykoz motorla geçmeyi düşünüyorum sen nolur nolmaz özelden bi de tel numarasını gönder bana. bulamazsam ararım |
||
|
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Beni de götürün yav. Yanıp tutuşuyoz burda balığa çıkacak adam bulmak için. Bu arada Erdem hocam hani şehir dışına çıkıyordun sen?
|
|
|
|
|
|
|
#30 (permalink) | |
|
Alıntı:
.Bu bir haftayıda değerlendirmek lazıım değilmi .Bu arada pazar günü inşallah gelirsin.Balık güzelmiş.Havada toparladı bu gün.Müsait olsam şimdi gideceğim balığa valla ![]() .
|
||
|
|
|
![]() |
| Bu Konuyu Paylaşın |
| Etiketler |
| balık avı, boru kurdu, eşek istavriti, galata, ispari, kalkan avı, karagöz, kefal, kuleli, levrak, levrek, mamun, mustad, mustad 1522, turna, turna avı, şamandıra |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|