Sevgili Murat kardeşim, Aytekin'in
Evet arkadaşlar ve abiler hafta sonu pilanlarınızı alalımmesajı ile başlayan ve devam eden tüm mesajları senden rica ediyorum tekrar oku. Durumun sadece Kadri ile ilgili olmadığının tesbitini yapacağına eminim. Organizasyona kadılım için gençliği, çekingenliği gibi nedenlerden dolayı sadece Halil'e tarafından çağrı yapıldığını, site üyesi olan diğer kardeşlerimize ayrı bir davete gereksinim duyulmadığını, isteyen arzu eden herkese açık olduğunu görmüşsündür. Balık avına gitmek isteyen ve kendisini bu sitenin üyesi kabul eden herkes bu tür organizasyonlara davet beklemeden katılabilir. Sadece ''Tekne'' organizasyomlarında kişi sayısı önemli olduğundan özel çağrı yapılabilir. Bu toplanma Sarayburnu'nda yapıldı. Tuzla da olabilirdi. Eğer Tuzla da toplansaydık yine bir çağrı bekliyor mu olacaktın? Eğer sürekli bu beklenti içinde olacaksan bunun nedenini senden açık açık dinlemek hepimizin hakkıdır.
Bu yazıma yanda bulunan sembollerin hiçbirinden özellikle koymadım . Çünkü onlar bunları yazarken içinde bulunduğum halet-i ruhiyemi yansıtamazlar diye düşündüm. Sevgiyle kal sevgili kardeşim

Bu hafta sonu ne yapalım?
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Paylaş