Verecek..Vermeli..Bizim onu ne kadar sevdiğimizden emin olamıyor galiba.. Bir de olan biteni yorumlama farkımız olabilir..Bütün bunlar karşılıklı konuşarak anlaşılabilir hale getirilir. Kendi de bunu yaşadığı zaman aynı şeyi yapmıştık.Unuttuğunu sanmıyorum.Zekidir kerata..
![]()

Biz kendisi için bunları zorlarken, kendisi pazarlığa oturup cezasının kısaltılması için şirinlik yapıyordu birilerine.Bu günlerde de onlara şirinliğe devam etmek için selamını esirger oldu. bu yazıları okuduğunu bile sanmam.
Unuttuğuna ben de inanmıyorum ama olup bitenleri önemsemediği kesin. Bu tutum da benim için anlamlar içeriyor ve bir tutum almamı gerektiriyor.

son yazdıklarınızdan bir şey anlamadım ama neyse hafta sonu balığa gidelim mi?![]()

Samimiyetimden şüphesi olanın anlını karışlarım, kadri
Şirinliği maymunlar yapar be ciğerim, üzdün beni
Kardeşim diye adlandırdığım birisinin bu şekilde düşünmesi, tavır ve tutum almaya yeltenmesi, samimiyetimi forum ortamında sorgulamaya çalışması iyi olmadı, ben seni bilirim, sen beni bilirsin kadri abi, kimseyle bir sorunum yok, amaaaaaaaa,
şu yazmış olduğum konuya ve en son 10-15 mesaja bakarsan, niye kızdığımı, niye tavır koyduğumu, niye uzak durduğumu anlarsın,
dış kapının mandalımıyım ulan ben?
cumartesi akşam balığa gidilecek , cumartesi günü saat 3 te beni arıyorsun akşam sen gelecekmisin diyorsun,
oysaki üstteki mesajlara bakarsan, cumartesi akşamı için planlar yapılırken bende buradaydım, ama bi oku bakalım, bir adam bu planın dışında nasıl bırakılır? sonrada şebek gibi kendisine şirinlik yapılır,
hodri meydan
sakın bir daha sizlere karşı oluşan samimiyetimi sorgulama, atla gel buraya konuşalım, yüz yüze, biz bize, bunu forumda konu haline getirmeyelim istersen![]()
Murat Sülüş
Pendik/İstanbul
B Rh (+)
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Paylaş