ERDEM YILMAZ Nickli Üyeden Alıntı Abi biz orada şamandıra kullanmıyoruz . o zaman sizin şamandıralarla mangalı tutuştururuz
Nejat Vardar Nickli Üyeden Alıntı Ama ilk kullanan biz olmayacağız emin ol.Denenmiş... İllaki ama abi o akıntıda şamandıra nasıl olacak?150 gr. kurşun kullanacağımız için şamandıra düşündürüyor beni???
Erdem Yılmaz 1977A Rh + İstanbul
Nejat Vardar Nickli Üyeden Alıntı O zaman Kadri için de kolay olur.Ben Erdem'i alıp Sarayburnu'na geçebilirim.İnşallah trafik sorun olmaz Abi harem'den arabalı vapurla çok rahat geçersin
esabi Nickli Üyeden Alıntı Abi harem'den arabalı vapurla çok rahat geçersin yahu Nejat abi orada o koca arabayı nereye parkedecek? var mı orda yakında park yeri?
esabi Nickli Üyeden Alıntı Abi harem'den arabalı vapurla çok rahat geçersin Ben de şimdi onun planını yapıyordum.Çünkü Erdem telefonuna bakmıyor kadri Nickli Üyeden Alıntı yahu Nejat abi orada o koca arabayı nereye parkedecek? var mı orda yakında park yeri? Hakikaten.Olta ve çanta ile uzun yol yürümem bana da yasak ona göre. Olmazsa şegirt mi çağırsak.Haliiiiiiiiil.....
kadri Nickli Üyeden Alıntı yahu Nejat abi orada o koca arabayı nereye parkedecek? var mı orda yakında park yeri? Var var hemen yantaraf ispark
Nejat Vardar Nickli Üyeden Alıntı Hakikaten.Olta ve çanta ile uzun yol yürümem bana da yasak ona göre. Olmazsa şegirt mi çağırsak.Haliiiiiiiiil..... Evet evet Halil o işler için biçilmiş kaftan
esabi Nickli Üyeden Alıntı Evet evet Halil o işler için biçilmiş kaftan Birazdan gelir sanırım.Öğrenince sevinebilir
esabi Nickli Üyeden Alıntı Var var hemen yantaraf ispark Abi oraya ne gerek var.Şantiye girişi var.Her zaman bıraktığımız.
ERDEM YILMAZ Nickli Üyeden Alıntı Abi oraya ne gerek var.Şantiye girişi var.Her zaman bıraktığımız. O arabayı trafiğin yoğun olduğu saatlerde oraya sokmak biraz zor olabilir
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Etiket Bulutu Ana Sayfası
Forum Kuralları
Paylaş