|
![]() |
Gelişmiş Arama |
Ana Sayfa
Forum
Forum Kuralları
Yasal Düzenlemeler
Organizasyonlar Ve Avlarınız
Malzeme Bilgisi
Güncel Konular| Google Arama: |
|
|
||||||
| Kayıt ol | Video Portalı | Albümler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| ||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Üye ![]() Rep Grafiği:
![]() |
eçen hafta pazar günü Mudanya güzelyalıdaydık zargana amacıyla midye ile zargana topunu at çek yaparken tam dalgların suya vurduğu yerlerde bir ufaklık takıldı oltama ilk bakışta kıraçaya benzettim ama elime alınca yavru çinekop olduğunu gördüm anlamadığım bir konu var çinekoplar ve lüferler karadeniz ve ya ege taraftan akın yapıyor burdaki yavrularda büyüyüp onlaramı katılıyor.(Bu arada ufaklık yakaladığımız diğer 5 yavru ve 300gr civarı bir levrekle yerine geri döndü başka ele avuca gelir bir balıkta alamadık malesef boş döndük
.
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Mudanya'ya bir kere geldik levrek avına.O gün biz gittik ya balık yokdu.Balık yavaş yavaş akıyor.Bence çokda anormal bir durum değil.Balık şuan zaten boğazın derin soğuk suyundan geçerek gidiyor.
|
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Üye ![]() Rep Grafiği:
![]() |
Güzelyalıda siemens fabrikasını arkasında denedik Erdem Abi levrek rapala ile alındı ama bence orda büyük levrek var sert vuruşlar aldım ama balık alamadım bu arada gittiğimizde acayip dalga vardı tam levrek suyuydu yani artık o ufaklık büyüsün tekrar gidicez bir iki aya çinekoplarda büyür bu arada.
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Alıntı:
![]() .
|
||