+ Konu Cevaplama Paneli
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 6 ve 6

Konu: Tavsiye ve Yorumalarınız

Yakamoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Durumu: Offline
    Kan Grubu: A Rh +
    Tecrübe Puanı
    4

Question Tavsiye ve Yorumalarınız

Herkese merhabalar Arkadaşlar sizlerin bigi ve tecrubelerine bir kaç konuda ihtiyacım var Aşagıda modellerini vereceğim Makine ve Kamışları
    Kıyıdan Tatlı ve tuzlu balık avında yemli beklemeli ile yemsiz çapari atmada uyumlu olarak kullanabilirmiyim verimli olur mu?
    Bu makine ve Kamışları kullanan var mı

Değerli yorumlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler Saygılarımla

http://www.avmarketi.com/asp/product...NE-TR55-MAKINE
    http://www.avmarketi.com/asp/product...AST-KAMIS-3-90
    http://www.enkolay.com.tr/index.php?...kamis-(3-50-mt)

ERDEM YILMAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adminstratör

Trofe Avınız: 60 Cm. Turna,2,5 Kg. Sazan,1,5 Kg. Eşkine
    Tecrübe Puanı
    10

Mustafa abicim tekrar hoş geldin.Çok uzun zamandır görüşemiyoruz.Özledim valla seninle olta sallamayı.

Okuma Travertine 55 makina bende var 500 gr. kurşunla sırtı çektim banamısın demiyor çatır çatır çekiyor.Verdiğin paranın hakkını fazlasıyla veren bir makina.Yemlide özellikle rahatça kullanabilirsin.Kamışlardan Lineaeffe Oyster Cast güzel bir kamış.Bir kaç defa denem fırsatım oldu.Ama diğerini hiç denemedim,görmedim ne desem yalan olur.
    Erdem Yılmaz 1977
    A Rh + İstanbul

Tecrübe Puanı
    4

Standart Kardeşim Erdem

Alıntı ERDEM YILMAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mustafa abicim tekrar hoş geldin.Çok uzun zamandır görüşemiyoruz.Özledim valla seninle olta sallamayı.

Okuma Travertine 55 makina bende var 500 gr. kurşunla sırtı çektim banamısın demiyor çatır çatır çekiyor.Verdiğin paranın hakkını fazlasıyla veren bir makina.Yemlide özellikle rahatça kullanabilirsin.Kamışlardan Lineaeffe Oyster Cast güzel bir kamış.Bir kaç defa denem fırsatım oldu.Ama diğerini hiç denemedim,görmedim ne desem yalan olur.
    Erdem kardeşim hoş bulduk inan bende senin gibi insanlara önem veren kimseyi kırmamaya çalışan samimi bir kardeşimle olta sallamayı özledim
    Evet dediğin gibi bayağıdır beraber balık avına gidemedik Burnumda tütüyorsun kardeşim
    Ama ALLAH nasip ederse bundan sonra sizlerle olacam
    değerli yorum ve Tavsiyelerin içinde teşekkürler
    Sağlıcakla kal

Nejat Vardar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Banned

Kan Grubu: 0 Rh +
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Yakamoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese merhabalar Arkadaşlar sizlerin bigi ve tecrubelerine bir kaç konuda ihtiyacım var Aşagıda modellerini vereceğim Makine ve Kamışları
    Kıyıdan Tatlı ve tuzlu balık avında yemli beklemeli ile yemsiz çapari atmada uyumlu olarak kullanabilirmiyim verimli olur mu?
    Bu makine ve Kamışları kullanan var mı

Değerli yorumlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler Saygılarımla

http://www.avmarketi.com/asp/product...NE-TR55-MAKINE
    http://www.avmarketi.com/asp/product...AST-KAMIS-3-90
    http://www.enkolay.com.tr/index.php?...kamis-(3-50-mt)
    Bu ürünlerin hepsini tatlı ve tuzlu suda kullanabilirsiniz. Ancak yüksek verimde kullanabilmeniz zor. En iyisi tatlı ve tuzlu su için ayrı takımlar oluşturmak. Tatlı suda özellikle sazan yayın gibi balıklarda C şeklinde komple eğim sağlayan kamışlar kullanmakta fayda var. Tuzlu suda ise çaparide verimli kullanılan kamışlar yemli beklemeli avlarda aynı sonucu vermezler. Yani dipsiz kuyu gibi sürekli deneyerek en iyi ürünleri kendi edineceğiniz tecrübeler sonucu ideal takımları oluşturacaksınız.

Tecrübe Puanı
    4

Alıntı Nejat Vardar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu ürünlerin hepsini tatlı ve tuzlu suda kullanabilirsiniz. Ancak yüksek verimde kullanabilmeniz zor. En iyisi tatlı ve tuzlu su için ayrı takımlar oluşturmak. Tatlı suda özellikle sazan yayın gibi balıklarda C şeklinde komple eğim sağlayan kamışlar kullanmakta fayda var. Tuzlu suda ise çaparide verimli kullanılan kamışlar yemli beklemeli avlarda aynı sonucu vermezler. Yani dipsiz kuyu gibi sürekli deneyerek en iyi ürünleri kendi edineceğiniz tecrübeler sonucu ideal takımları oluşturacaksınız.
    Sevgili Nejat Bey çok değerli yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için sonsuz teşekkürler
    Bu konuyu açmamdaki amacım bu takımları kullanan arkadaşların bilgi ve tecrubelerinden yararlanmaktı.
    Tabiki deneyerek tecrube etmekte bunun başka bir yolu fikrinize katılıyorum
    Saygılarımla
    Mustafa 05-08-1972 / İSTANBUL

* İNSANLARIN İYİ GEÇİNMESİ KUSURSUZ OLMALARIYLA DEĞİL, BİRBİRİLERİNİN KUSURLARINI HOŞ GÖRMELERİYLE SAĞLANIR *

iyikalplibalıkçı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı
    10

Nejat Bey Merhabalar.

Bana sıklıkla tercih ettiğiniz meraları söylerseniz sizi üzmeyecek alternatif kombinasyonlar önerebilirim.

Erdme in Okuma ve Kadri Abinin "dipsiz kuyu" fikirlerine katılıyorum. Ancak şu Oyster hakkında özellikle uzak atışlarda şüpheli yaklaşıyorum.

Öneri hedefimi; Her gün ava çıkmayan, fırsat buldukça avdan ziyade olta balıkçılığının hazzını yaşama çabalayan ama elindeki malzemeninde uyumlu ve güvenilir olmasını isteyen bir amatör avcı profiline göre düşünsem, size göre isabet olurmu. . Yada önce sizi dinleyip sonra mı öneride bulunsam. Ne dersiniz.

Her amatör avcının seçimleri ile beklentisinin buluşması bir anlamda deneme yanılma noktasına kadar varıyor. Bu ise içinden çıkılmayacak kadar bir içe sinmezlik ve maddi kayıplara neden oluyor. Bizim maksadımız ise sizin av tarzınızı olabildiğince anlamak ve ona dayanarak öneride bulunmak. Sizi yanlış yönlendirerek mayhoş hislere gark etmek istemeyiz

Ama kafadan söyliyim, D.A.M. Sizin için uygun değil. Çaparide hantal ve kısa atım kapasiteli tatlı suda ise esnek olmayan ve sert bir kamıştır. Derseniz ki nerde kullanılır. Arabanın bagajına koyulur safiye yerinde izmaritle, ispariyle, zarganayla oynanır
    Konu iyikalplibalıkçı tarafından (30 Nisan 2010 Saat 16:16 ) değiştirilmiştir.

+ Konu Cevaplama Paneli

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Paylaş

Paylaş