Üçlü iğnelerle bir takım yapmak istiyorum ... İğnenin tamamını hamur ile kapatabileceğim nohuttan biraz daha büyük görüntü verebilecek üçlü iğne varmıdır acaba ... teşekkürler ...

Üçlü iğnelerle bir takım yapmak istiyorum ... İğnenin tamamını hamur ile kapatabileceğim nohuttan biraz daha büyük görüntü verebilecek üçlü iğne varmıdır acaba ... teşekkürler ...

Çok küçük üçlü iğneler var numarasını bilmiyorum ama size şöyle tarif edebilirim üç tane 10 numara sinek iğnesini birleştirin işte büyüklüğü okadar hamuruda bu iğneye tutturabilmeniz için içine biraz pamuk katıp bu şekilde yoğurursanız iğneden düşmez
ama benim merak ettiğim bu takımı hangi balığın avında kullanacaksınız![]()

Sevgili Hayta kardeşim bu konuyu açıp askıda bırakmışsınız merak ettiğimiz kısmı cevaplarsanız seviniriz![]()

Yav dostum sen bu işi cidden hiç bilmiyorsun kamışla ava çıkıldığı zaman balığı kamışmı yakalıyor sanıyorsun
ben sana işin temelinden bahsediyorum sen hala kamışla değil el ile yakalıyorum diyorsun allahaşkına ben çocukluğumdan beri el oltası kullanıyorum ve yakaladığım en büyük balık olan 25 kiloluk sazanıda el oltası ile yakaldım sen neden bahsediyorsunhem bir kere sen ilk önce 1 kiloluk sazanların limit altında kaldığını öğren
![]()

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Paylaş