|
![]() |
Gelişmiş Arama |
Ana Sayfa
Forum
Forum Kuralları
Yasal Düzenlemeler
Organizasyonlar&Avlarınız
Malzeme Bilgisi
Güncel Konular| Google Arama: |
|
|
||||||
| ||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Evet arkadaşlar bekarlık sultanlığı son delikanlısınıda kaybediyor.Kral Balıkçı Mustafa'mızda kaçınılmaz sona yaklaşıyor
.28 Şubat 2010 günü saat 14:30'da Beyoğlu Evlendirme Dairesi'nde dünya evine girecek.Tüm dostlar,arkadaşlar davetlidir.Allah mesut etsin.Bir delikanlı daha bu hayattan geçti gitti .Beyoğlu Evlendirme Dairesi Meşrutiyet Cad.no:127/A Şişhane Beyoğlu Beyoğlu Belediyesi ve Vergi Dairesi Yanı |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Her ne kadar espiri ile karışık ahlar vahlar çeksekte evlilik dünyanın en güzel ve en kutsal şeyidir güzel kardeşime şimdiden mutluluklar dilerim
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
eveeet kraliyet sona erdiiiiii
![]() Erdem im tulumba tatlım, bu güzel haber için teşekkür ederim ama ebenin sağlığını sıhhatini sormadan edemeyeceğim ![]() Hatta o cinayet sebebi gözlük çerçevesini bilirsin inanki senin için üretilmiş o ![]() Harun a hak vermemek imkansız. Harbi diyorum kuş kadar aklım var o da uçup gitti pırrr diye. Naapiyim kardeşim herkesin delikanlı, efendi, saygılı olduğu yerde böyle bir başlık soğuk soğuk terletti beni, içeriğe bakasım gelmedi korkudan. Değerli kardeşim, kral balıkçım. Delikanlıyı kaybettik diyenlerin derdi başlarında kalsın e mi, ben bi potasiyel balıkçıyı giderek genişleyen ailemize kazandırdığını düşünüyorum. Allah mesut mutlu etsin. Dünya evine girmenin bereketi kapının eşiğinden eksik olmasın. Tebrik ederim kardeşim.
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yav yapmayın arkadaşlar.Konunun başında gülücük var sizde yani.
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Mustafa kardeşime mutluluklar dilerim. Allah bir yastıkta kocamayı nasip etsin. Düğününe gitmeyi isterim. Eğer toplu olarak bir program yaparsanız haberim olsun.
|
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
mustafa kardeş allah bir yastıkta kocatsın evinizin huzuru mutluluğu bereketi hiç eksikolmasın dilekleriyle .
hayırlı uğurlu olsun kardeşim
|
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Alıntı:
![]()