Her ölüm erkendir ama malesef bu gerçekten çok erken bir göç olmuş Allah yakınlarına sabırlar ihsan eğlesin cümlemizin başı sağolsun![]()

Her ölüm erkendir ama malesef bu gerçekten çok erken bir göç olmuş Allah yakınlarına sabırlar ihsan eğlesin cümlemizin başı sağolsun![]()
başız sag olsun allah sabır versin

rabbim merhuma merhametiyle muamele edip lütfuyla yarlığasın. ailesine de sabr-ı cemil ihsan eylesin.

Değerli arkadaşlarım;
18.12.2010 Cumartesi günü değerli büyüğümüz Kadir AKBAŞ ağabeyimizin vefatının ilk yıldönümünde veyahut mubarek ramazan ayı içerisinde mevlid okutulması hususunda bir teklifte bulunuyorum. Bu teklifin olumlu karşılanması halinde mevlid-i Şerif çoğunluğumuzun bulunduğu İstanbul ilinde icra edilecek ve herkesin kolayca ulaşabileceği bir mekanda gerçekleştirilecektir. Değerli ağabeyimizin ailesi haberdar edilecek ancak işinden gücünden geri kalmamaları için kendileri ısrarla davet edilmeyecektir. Hatta haberlerinin olmamasından, mevlid-i şerifin sonrasında bildirilmesinden yanayım.
Hiç önemi olmayan bir konu ise, malumunuz üzere birtakım masraflarda söz konusu olacaktır. Bu masrafların tamamını ben üstleniyorum. Katılımın azami şekilde sağlanması maksadı ile imkanlarını zorlayan ancak uzakta oturan arkadaşlar için güzergah boyunca servis tertip etmeyide seve seve üstlenebilirim.
Yorum, yeni fikir ve düşüncelerinizi esirgemeyiniz.
Not : ortaklaşa karar ile belirlenecek tarih için herhangi bir sınırlama yoktur, benimki sadece konunun açıldığı andaki fikrimdir.
"Eğer bu millet, bu memleket parçalanacak olursa genel şerefsizliğin enkazı altında şunun bunun şahsi şerefide parça parça olur.Biz o genel şerefi kurtarabilmek için harekete geçen millete ruhumuzla katıldık .Katılmamıza mani olabilecek şahsi rütbeleri, mevkileri de genel şerefi kurtarmaya yönelik bir gaye uğrundan feda ettik.Bunu anlamayıpda, hala kendi keyfine göre idare etmeye kalkışan kuvvetler artık birer beladır.Bela çekmeye de artık bu milletin tahammülü kalmamıştır."
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Paylaş