+ Konu Cevaplama Paneli
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 6 ve 6

Konu: İyi Bayramlar...

iyikalplibalıkçı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Durumu: Offline
    Kan Grubu: AB Rh +
    Trofe Avınız: zoruna gider....söyletme
    Tecrübe Puanı
    10

Talking İyi Bayramlar...

Öyle bildik, klişe, standart bir bayram tebriği yazmayacağımın farkıdasınızdır tabiki...

En azından benim özel kalemim yok

Bayramımızı kutlamaya geçmeden önce...

Bikere kafadan trafik kazaları var..Yahu daha bayramın arefesinin arefesi gelmeden daha doğrusu tatil arefesinde onlarca ölü, yüzlerce yaralı, bunlardan sebep binlerce psikolojik desteğe ihtiyacı olan insanımız var. Bayram başlamadan 2 gün önce ve bitince 2 gün sonrasına kadar kurban vermek memlekettimizde vaciptir. Aha buda benim fetvam, varmı aksini iddia eden...yoksa doğrudur kardeşim..

Bir alışveriş deliliği var ki, akıllara ziyan...aman yarabbi. sebebi örf ve adetlerimizdir. Bu güzel bişeydir ama bayramdan sonraki durgunluğunda ta kendisidir. Yeni yıl kutlamaları için yapılacak olan alışveriş oranı son 5 yıldır giderek azaldığı için bu durgunlu tamponlayacağını kimse düşünmesin. FILO yönetimine göre haraket eder bizim aile bütçemiz (lfirst in last out) Ben düşünmedim. Ben düşünmediysem kimse düşünmemiştir hemşerim. Takip ediyoruz medyayı, bu konudan bahseden yok. Yok işye yahu...Biliyozda konuşuyoz

Acemi kasap kendini kesti olayı var bide... Lan sen soğan keserken elini kesiyon, adam kocaman hayvanı devirmiş bide işimi bitirsemde diğerine dalsam diye düşünüyo..Aha burda da maddi menfaat var...Kendi hayvanını kendi kesenler var bide dimi..oda maddi menfaat..Varmı aksi kardeşim...yok..demek bunda da haklıyım

Medyadan rica ediyorum, şu kaçan eden hayvanların haberini yapmasınlar, onları kaçıran gerzeklerin haberini yapsınlar. Çilesini belediye veterinerleri çekiyor.

Devam edersem bayramınız bu yazıyı okumakla geçicektir.

Değerli dostlarım, hepinizin Mubarek Kurban Bayramı kutlu olsun, kurban verebilenlerin sevapları kabul edilsin. Veremeyenlerin duaları kabul edilsin. Yüce Yaradan hepimizi ana, baba ve evlatlarımıza bağışlasın. Kurban dediğimiz yardımlaşmadır, paylaşmaktır. Sonsuz rahmeti ile günahlarımızı affetsin. Bizleri bilmediğimiz tehlikelerden korusun. Vatanımızın şehitlerimiz ile sulanan topraklarında huzur, barış, skün ve refah içerisinde nice kurbanlar vermemizi, dostluğumuzun, sevgimizin perçinleşmesini nasib etsin.

Arkadaşlarım, kurban dualarınıza bu memleket için emeği geçen, kendini vatan hizmetinden sakınmayanlarıda katınız. Bu memleket onların yüzü suyu hürmetine dimdik ayaktadır ve bu gün bir kurban bayramını daha onların sayesinde kutlamakayız.

OLTAKEYFİ ailesi adına,

Hepinizi Saygı ve sevgi ile selamlıyorum.

Konu iyikalplibalıkçı tarafından (15 Kasım 2010 Saat 17:13 ) değiştirilmiştir.
    "Eğer bu millet, bu memleket parçalanacak olursa genel şerefsizliğin enkazı altında şunun bunun şahsi şerefide parça parça olur.Biz o genel şerefi kurtarabilmek için harekete geçen millete ruhumuzla katıldık .Katılmamıza mani olabilecek şahsi rütbeleri, mevkileri de genel şerefi kurtarmaya yönelik bir gaye uğrundan feda ettik.Bunu anlamayıpda, hala kendi keyfine göre idare etmeye kalkışan kuvvetler artık birer beladır.Bela çekmeye de artık bu milletin tahammülü kalmamıştır."

ERDEM YILMAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adminstratör

Kan Grubu: A Rh +
    Trofe Avınız: 60 Cm. Turna,2,5 Kg. Sazan,1,5 Kg. Eşkine
    Tecrübe Puanı
    10

Reis altına T.B.M.M. yazsaydın birde .

Herkesin kurban bayramı mübarek olsun.
    Erdem Yılmaz 1977
    A Rh + İstanbul

Tecrübe Puanı
    10

Alıntı ERDEM YILMAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Reis altına T.B.M.M. yazsaydın birde .

Herkesin kurban bayramı mübarek olsun.
    Özel kalemim yok benim dedim ya.... Neyle bulursam onunla yazıyom

Len madem "Herkesin kurban bayramı mübarek olsun" yazıp işin içinden çıkıcaktın iki saattir ne yoruyon beni kımıl kılıklı
    "Eğer bu millet, bu memleket parçalanacak olursa genel şerefsizliğin enkazı altında şunun bunun şahsi şerefide parça parça olur.Biz o genel şerefi kurtarabilmek için harekete geçen millete ruhumuzla katıldık .Katılmamıza mani olabilecek şahsi rütbeleri, mevkileri de genel şerefi kurtarmaya yönelik bir gaye uğrundan feda ettik.Bunu anlamayıpda, hala kendi keyfine göre idare etmeye kalkışan kuvvetler artık birer beladır.Bela çekmeye de artık bu milletin tahammülü kalmamıştır."

jq3800 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kan Grubu: 0 Rh +
    Tecrübe Puanı
    3

tüm islam alemimin kurban bayramını kutlarım hayırlı geceler
    -------------------------------------------------------
    ------------- mithat BEKMEZCİ ---------------
    ----------- sultan gazi/ ist. ------------
    ---------- 1979 /sinop ----------

Halil ÖZKILIÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı
    3

iyi bayramlar abiler,

Biraz geç oldu anca izin gününü fısat bili uyumadım bayramınızı kutlayayım dedim

Tecrübe Puanı
    10

Alıntı Halil ÖZKILIÇ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi bayramlar abiler,

Biraz geç oldu anca izin gününü fısat bili uyumadım bayramınızı kutlayayım dedim
    .........fırsat bilip uyumadın....

Sen ne iş ile iştigal ediyorsun Halil Ne güzel mesaiymiş o yahu

Seninde bayramın kutlu olsun arkadaşım, teşekkür ederiz

+ Konu Cevaplama Paneli

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Paylaş

Paylaş