Kızmayın arkadaşlar ama,
Kaya kurdunu iğneye takamayandan, kurbağayı iğneye takamayandan balıkçı malıkçı olmaz. Olursada, böyle internet başında masa başı balıkçısı olur. Bana kızmakla haklı olabilirsiniz ama, ben doğru bildiğimi söyleyim yinede. Haa, yeni başlamışdır balığa yada yaşı küçüktür,bir kereye mahsus yanındaki göstererek öğreterek iğnesine takıverir. ama ikincisi asla olmamalı.
Kolay Gelsin.
Gürol ERMİŞ 1971 A+ istanbul/Güneşli
Videolarım

Abi haklısın ama iş kaya kurdu olunca ve dikey biçim (misinaya giydirme) olunca renk biraz değişiyor. iki milimetre kalınlığındaki bir kaya kurdunu misinaya giydirmek gece avında pek kolay olmuyor. solucan yada boru kurdu olsa eyvallah ama kaya kurdu bildiğin üzere gerçekten nazik bir yapıda. Ha şu ayrı kaya kurdu niçin misinaya giydirilir. Giydirilmezki yahu, yarısı iğneye giydirilir yada dolanır yarısı oynak bırakılır benim bildiğim. Ama aparat DIY konusunda oldukça başarılı. En azından ilham verici.

bu aparatın orjinalinden bulamadığım için ben, sıfır numara örgü şişlerinin misina bölümlerini ısıtarak çıkartıyorum ve öyle kullanıyorum bu aparatı kullanmak bana göre ustalık, acemilik işi değil daha pratik ve çabuk yem takma işi gibi geliyor. bu aparatla sadece kurt değil daha birçok yemi dağılmadan, bozmadan ve çabuk bir şekilde takabiliyorsunuz
Taner KOZDAĞKARDEŞLER
izmir-1975
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Paylaş