El yapımı malzemenin değeri her zaman başkadır der dururum. Buyurun işte. Her birinde ayrı özen her birinde ayrı sevgi, her birinde ayrı sanat. Ama hepsinde aynı istikrarda geliştirilen, gelişmesi hiç sonlanmayan muazzam bir teknik.
Düşüdüğüm kadarı ile somut neticeye ulaşmak için aşşağıdaki adımları izlemiş olmalısın.
Araştırma ve inceleme
Gözlemleme
İlk iki maddenin arasındaki ilişkiyi algılama
Fizik, kimya, hidroloji ve aerodinamiği anlama
Hayal gücü
Zihinde teknik tasarlama
Zihindeki teknik tasarımın modellenmesi
Hammadde ve alet edevat seçimi
Pazar araştırması
Bütçeleme
Meteryallerin elde edilmesi
Sabır, aşk,azim diküçgeninin 90.derecesinde durulması
Herkese ayırabileceğin zamanı iyi dengeleme
ve son madde
"sanat" ı anlama ve yaşama...
Senin, onun, şunun için çok kaba bir listeleme olabilir ama muhakkak bir iki maddesi tutarlıdır.
Gerçekten çok güzeller, fevkalade bir azmin sonuçları karşımda duruyor. Benim için şu model şu avda kullanılmalı demek ekran karşısından olanaksız.Bunu diyemem. Tek diyebileceğim..
Tebrik ediyorum. Umarım başkalarıda bu görsellerden feyz alarak kendi sanatını geliştirir şeklindedir.
Sevgiler, selamlar.![]()
"Eğer bu millet, bu memleket parçalanacak olursa genel şerefsizliğin enkazı altında şunun bunun şahsi şerefide parça parça olur.Biz o genel şerefi kurtarabilmek için harekete geçen millete ruhumuzla katıldık .Katılmamıza mani olabilecek şahsi rütbeleri, mevkileri de genel şerefi kurtarmaya yönelik bir gaye uğrundan feda ettik.Bunu anlamayıpda, hala kendi keyfine göre idare etmeye kalkışan kuvvetler artık birer beladır.Bela çekmeye de artık bu milletin tahammülü kalmamıştır."

Valla Cömert kardeşim bu güzellikler karşısında ne desek ne kadar övgü düzsek az kalır ellerine kollarına emeğine sağlık kardeşim bu sahtelerle inşallah güzel avlar yaparsın![]()

Cömert eline emeğine sağlık.Her geçen gün güzel işler çıkartıyorsun.
Erdem Yılmaz 1977A Rh + İstanbul

Hayranlık duymamak mümkün mü?Ellerinize sağlık..Daha güzellerinin geleceğine eminim
![]()

tebrik ediyorum. devamında başarılar dilerim

Saol abim zaman içinde gelişmeye devam ediyoruz umarım daha iyileride olacak.
Teşekkür ederim. Beğenmene sevindim.
Teşekkür ederim. Çalıştıkça güzelleşir muhakkak.
Teşekkür ederim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Paylaş