Aytekin agabey in isteği üzerine kaşığımız dayanıklılığını test etmeye çalıştık. Buyrun video...
BALIK AV ViDEOLARI - SİHİRLİ KAŞIK ağırlık testi

Aytekin agabey in isteği üzerine kaşığımız dayanıklılığını test etmeye çalıştık. Buyrun video...
BALIK AV ViDEOLARI - SİHİRLİ KAŞIK ağırlık testi

Teşekkür ederiz harika bir çalışma olmuş
Dikkatini çekmiştir sanırım, sitemizde bir "test laboratuvarı" oluşturuldu.Yapmış olduğunuz kişisel testleri orada mutlaka yayınlayacağız aynı zamanda o bölümde kalibrasyonları yapılmış test cihazları ve konusunda uzmanlığından faydalanacağımız akademisyenler ile birlikte birtakım testler gerçekleştireceğiz. Bu proje Yıldız Teknik Üniversitesi nin desteği ile yürütülecektir.
Kısacası senin yaptığın testi bir de bu şekilde gerçekleştireceğim. Sana ve ürüne olan katkısı ise akademik ünvanı olan bir uzman nezaretinde ve onayında, testin laboratuvar ortamında gerçekleştirilmesi olacaktır. Senin yaptığın test ile laboratuvarda yapılacak olanın arasında bir değer farkı çıkacağını zannetmiyorum. Yöntem aynı, yer çekimi aynı, malzeme aynı Konu şu "noter onayı" meselesi gibi bir hal olacaktır o kadar
Bahsettiğim test için bilimsel araştırma yapan bir kurum yada kuruluşa başvursan dünyanın parasını isterler ki, şu konu için yaklaşık 800 TL.dir.
Biz hiçkimseden beş kuruş istemiyoruz maksadımız camianın bilgilenmesi ve amatör balıkçılığa bir nebze hizmette bulunulmasıdır.
Bu durumda senden rica etsem ve bir mahsuru yoksa bana o kaşık ve tertibatından bir tane gönderirmisin. İlk onaylı test işlemini gerşekleştirmek bu kaşığa nasip olsun
Sevgi ve selamlar....![]()
"Eğer bu millet, bu memleket parçalanacak olursa genel şerefsizliğin enkazı altında şunun bunun şahsi şerefide parça parça olur.Biz o genel şerefi kurtarabilmek için harekete geçen millete ruhumuzla katıldık .Katılmamıza mani olabilecek şahsi rütbeleri, mevkileri de genel şerefi kurtarmaya yönelik bir gaye uğrundan feda ettik.Bunu anlamayıpda, hala kendi keyfine göre idare etmeye kalkışan kuvvetler artık birer beladır.Bela çekmeye de artık bu milletin tahammülü kalmamıştır."

Bu ürünün su içindeki hareketine görsel güzelliğine öylesine inandık ki dünyada bir ilk olan 6 köşeli kaşıkları dizayn ettik. Bu süreç içinde içimize sinmenyen bir çok neden dolayıs ile üretim süreci uzadıkça uzadı. yaklaşık olarak 2000 adet kaşığı hurdaya ayırdık ve ısrar la yeniden denedik. Bu kadar emek verip sürekli çalışmanın karşılığında sizden böyle bir destek görmek tüm yorunluğumuzu aldı götürdü. Sihirli Kaşığın teveccühünüze layık olacağına inancım sonsuz. Dostların sıcak yaklaşımlarıda bambaşka bir duygu. Teşekkür ederim.
İzlediğiniz video dan hemen sonra üst limitin ne olduğuna bakmak istedik. (üst limiti testini kayda almak istemedik zira standart olmayabilirdi) 20 kğ da yay patladı ama kaşık ta ezilme dışında bir deformasyon yaşanmadı.

Yok yok bu kaşık işi güzel olacak adımkadar eminim
Cömert benim ricam üstüne böyle bir çalışma yapman çok güzel olmuş birde üniversiteden onay aldınmı bu iş tamamdır
ama tavsiyem isim hakkını SİHİRLİ KAŞIK ve altı köşeli kaşığına patent al![]()

Faydalı Model Patent müracatımızı yaptık. Ama marka tescili için farklı bişey düşünüyoruz. O yüzden bir kaç ay daha bekleyeceğiz.
Agabey bilirsin seni ayrıca sever sayarım ama herhangi biri benim tereddütlerim var böyle bir test yapın deseydi yine hiç düşünmeden yapardık. Amacımız insa kandırmak değil insan kazanmak.

senin o sevdiğin ağabeyin beni hiç sevmezuyuz olur
Nedeni ise gölgede bile 89702893470247 domuz gücünde her bi halttan kıllanırım...napiiim işim bu yahu
Benim tereddütlerim var kardeşim....
Esabi nin Aytekin olduğundan, Erdem in aslında bir güllaç yufkası olduğundan, Erkan ın bir hayal ürünü olduğundan bile kıllanıyom...
Bana belgeyle gelin kardeşim.....
Bana Test Labortuvarı sonuçlarıyla gelin......
Bilmem mesaj yerine ulaştımı.....![]()
"Eğer bu millet, bu memleket parçalanacak olursa genel şerefsizliğin enkazı altında şunun bunun şahsi şerefide parça parça olur.Biz o genel şerefi kurtarabilmek için harekete geçen millete ruhumuzla katıldık .Katılmamıza mani olabilecek şahsi rütbeleri, mevkileri de genel şerefi kurtarmaya yönelik bir gaye uğrundan feda ettik.Bunu anlamayıpda, hala kendi keyfine göre idare etmeye kalkışan kuvvetler artık birer beladır.Bela çekmeye de artık bu milletin tahammülü kalmamıştır."

yaptığın ürün tüm balık sevdalılarına hayırlı olsun ürününü yeni gördüm size bir kaç sorum olacak bu kaşık hakkında hiç bir bilgim yok
1- ismindeki sihiri nereden alıyor
2- hangi balıklarda etkili
3- gramajı nekadar
gibi sorulara vereceğiniz cevaplarla bilgilendirirseniz memnun oluruz malum hergün yeni model bir kaşık çıkıyor hepsine sorsan hepsi kusursuz hiç bi balık dayanamıyor kaşıklara

İlk protatif lerimizi Sayın üsdatımız Haluk Deniz Öksüz denedi. Beğendiğini göstermek için de büyük bir tevazu gösterip kaşığımızın ilk video kayıtlarını yaptı. biz henüz kaşığa isim arıyorken Haluk üstad "kaşığınızın adı SİHİRLİ KAŞIK olsun dedi. Bir kere de Buradan teseşekkür ederim.
denizlerde; baracüda, lüfer, palamut, torik, levrek, zangana ve melenur iç sulara ile turna, perç, ve alabalık avlarında çok başarılı.
kaşıklarımız 15 gr agırlığındalar ve ergonomik yapısı dolayısı ile uzak atışlar konusunda çok başarılı. ben power pro ip 0.30 fc stoclaeder ile yaklaşık 70 metre atışlar yapbiliyorum.
rastgele.

Sabırsızlıkla bekliyorumTest sonuçları alındıktan sonra malumun üzere örneklerde bir takım hasarlar oluşacak, hatta "eneeeee bu benim sihirli kaşımı, bir insan evladı bir kaşığa bunları nasıl yapar yahu, bunu Erdem bile yapmazdı be " diyeceksin
![]()
![]()
Numuneleriı sana geri göndereceğim. Çünkü, ilerki dönemlerde yapacağın ar-ge çalışmalarında bu örneklerden faydalanma ihtiyacı duyabileceğini düşünüyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Paylaş