Sayın Suat Reis
Önce merhaba der, çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Kronik hale dönüşmüş at çek hastasıyım.Geçen sene bu hastalığı çok sevdiğim bir arkadaşa da bulaştırdım.Yazlığa gitmeden önce arkadaşla Cengiz balıkçılığ'a gittik."Genellikle ordan alış veriş yapıyorum".Amacımız arkadaşa takım oluşturmaktı.Orda durumu herhalde Erdem'di ona anlattık. O da arkadaşa savagear 243cm 10-30gr spin kamış ;birde okuma trio30 makina seçti. Ekomomik durumum iyi olmadığı halde aynısından bende aldım.Günde 3-4 saat at çek yapıyorum.Neyse kamış ucundan kırıldı.Bende bir alttan kestim kullandım.Dönşte Tokat'ta oturduğum için İstanbul'da bir iki gün dinlenip memlekete döndüm.Tokat'a Dönmeden önce, Cengiz balıkçılığa gidip kamışı gösterdim.Kırıldığını anlattım.Erdem de çok hor kullanmışsın abi dedi.Kırılan parçayı verdim.İkinci ucu çıkarıp yeni ucuna halkaya yapıştırıp tarafıma verdi.uç halka Fuji idi Takılan ise Fuji parça değildi.İzninizle Size soracağım şey:Kamışın tamiri değil de ikinci bölümü mü istemeliydim.Ne yapmalıydım?Siz ne tavsiye edersiniz?Görüşlerinizi belirtirseniz çok sevinirim sevinirim.Kolay gelsin.

LinkBack URL
Linkbackler ile ilgili
Alıntı

Paylaş