+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 1 2 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 13

Konu: Boğazımı Sıkma !

iyikalplibalıkçı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Durumu: Offline
    Tecrübe Puanı
    10

Standart Boğazımı Sıkma !

....................

esabi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Banned

Kan Grubu: 0 Rh +
    Tecrübe Puanı
    0

Suat'ım bu konu biraz geç kalmamışmı
    yoksa tarihmi yanlış 2011 olabilirmi

U_B
    U_B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kan Grubu: A Rh +
    Tecrübe Puanı
    2

Her gün trafikteyim, 3 bile yetmez
    Gürol ERMİŞ 1971 A+ istanbul/Güneşli
    Videolarım

flyineagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Banned

Tecrübe Puanı
    0

3. köGoogle Page Rankingüye hayır dedik diyelim...alternatifi nedir? bir çalışma var mı?

esabi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Banned

Tecrübe Puanı
    0

Ben 3. köGoogle Page Rankingüye hayır demiyorum sadece geçeceği güzergaha hayır diyorum
    Ama nekadar hayır dersek diyelim 3. köGoogle Page Rankingünün yollarının yapımına 2 sene önce başlandı ve hızla ilerliyor bizler neremizi yırtarsak yırtalım artık bu köGoogle Page Rankingü oraya yapılacak

kadri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Banned

Tecrübe Puanı
    0

Alıntı esabi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 3. köGoogle Page Rankingüye hayır demiyorum sadece geçeceği güzergaha hayır diyorum
    Ama nekadar hayır dersek diyelim 3. köGoogle Page Rankingünün yollarının yapımına 2 sene önce başlandı ve hızla ilerliyor bizler neremizi yırtarsak yırtalım artık bu köGoogle Page Rankingü oraya yapılacak
    dolabı çok önceden döndürmüşler zaten. bağlantının silivriden geçmesi hakkında, silivride ne tip gelişmelerin olacağı bile kesinleşmiş durumda. adamlar dev bir marina yapmayı planlamışlar bile mesela.

şimdiki bu tepki anlamsız bu yüzden. kim, pardon deyip de milyarlarca liralık yatırımlara silgi atar ?

U_B
    U_B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı
    2

Yakarışlarınız boşuna arkadaşlar, bu 1. köGoogle Page Rankingüdede oldu, rant kavgası yani, 2 dede oldu ve 3. köGoogle Page Rankingüdede olacak zaten. Bunu önleyemezsiniz. Türkiye ye has bir durum değil bu tür olaylar.
    Eğer istanbulu iyi tanıyorsanız...
    İstanbul deprem kuşağında, yer altı tüneller ve çift katlı köGoogle Page Rankingülerin yapımı çok riskli,
    İstanbulun altında bir çok maden var, eski devirlerden kalıntılar var, her yeri kazamıyorsunuz. Kolay değil bunlar, her şeyde millete anlatamazsınız ve anlatılmamalı zaten.
    Gürol ERMİŞ 1971 A+ istanbul/Güneşli
    Videolarım

Tecrübe Puanı
    10

Vallahi adamlar böyle bir etkinlik düzenlemişler, doğrudur 1 gün geç yayınladım. Benimde haberim yoktu maili yeni geldi. Haberiniz olsun istedim.

3.KöGoogle Page Rankingü yapımındaki güzergaha maliyet ve tabiata verilecek zarar açısından en dengeli unsurlarca karar verildiğini düşünüyorum. Her ne olursa olsun ağaç kesimi muhakkak yapılacak.Hiç değilse bu kıyımı telafi edebilecek bir kurumca yapılacak. Milyonlarca ağaca kıyan lüks konut müteahhitlerinden,kıyımlarını telafi edecek bir dikim yapan olmuşmudur hususu şaibelidir.

Okuduğum bazı eleşiri makalelerinde bu işin uzmanlarının görüşlerine de yer verilmiş. Diyorlar ki; " kesilecek olan ağaç sayısı istanbul genelinde binde dört kadardır ve kesilenden daha fazlası otoban çevresinde ekilecektir...... Bu ekilecek olanların genç fidan olması ileriki kuşaklar için daha verimli olacaktır......Yabanıl hayvanların göç ve gezinti yollarını otobanın bölmemesi için uzmanlarca belirlenen yerlerde tünel uygulaması yapılacaktır......

Ormanlarda genç fidanların gelişmesi için planlı biçimde kesim yapıldığını düşünürsek köGoogle Page Rankingü için yapılacak kesim işinin kıraç bölgelerin genç fidanlar ile ağaçlandırılacak olması ile sonuçlanması aynı hesaba geliyor. Bir bakıma faydalı bile olabilir.

KöGoogle Page Rankingüyü oraya yapmayın, yok efendim buraya yapmayın. Bu köGoogle Page Rankingü nereye yapılacak peki. eninde sonunda yapılacak ve doğal yaşama bir ölçüde zarar verecek. KöGoogle Page Rankingü dışında hem kapasitesi hemde maliyeti açısından bir alternatif ben bilmiyorum. Tünel olabilirdi diyenler var iyi ama tünel nereye kadar olucak, hem köGoogle Page Rankingü hem tünel olabilir diyenler de var. Babası zengin olan kesimdendir bunlar sanırım.

Benim temennim ki sanırım çevresel örgütler de bunun peşinde, kesilecek olan ağaçların ve doğal yaşama verilecek tahribatın telafisinin en üst noktaya taşınmasıdır. Umarımki bu tepki otoban döşendikten sonra teybe bir kaset takıp neşe bulunduktan sonra unutulmaz ve ağaçlandırma başta olmak üzere yetkililere haklı baskı uygulanmaya devam eder.

Benim kafamdaki soru işareti trafiğin rahatlaması konusu. 1.ve 2.köGoogle Page Rankingü güzergahları drek şehir içine bağlı ve şehir içi trafikte rahatlama olmadıkça köGoogle Page Rankingülerdeki trafik yoğunluğu kesinlikle beklenen düzeye inmez. Şu açıdan bakalım; KöGoogle Page Rankingülerin tıkandığı saatler sabah ve akşam saatleri yani milletin içine gücüne gittiği saatler. Yani merkesi noktalara erişim telaşının olduğu saatler.

3.köGoogle Page Rankingü yü en ekonomik biçimde yol almak ve zaman kaybı olmayacağına inanarak siz tercih edermisiniz. Ekonomik değil, köGoogle Page Rankingü ücreti aynı ama şehir merkezine ulaşım neredeyse iki katı yakıt tüketimi demek. E hadi köGoogle Page Rankingüyü ferah ferah geçtiniz ve merkezi yerlere yöneldiniz. Merkezi yere uçarakmı gideceksiniz. Gene aynı trafiğin içine girilecek hali ile. E ne anladım bu işten. 1.köGoogle Page Rankingüde sıkışık trafikte bekleyeceğine dünyanın yolunu dolanıp yakıt tükettim bide üstüne köGoogle Page Rankingü sonrası trafiğe, tıkanan E5 yada E6 ya gene girdim...

Ne yani şimdi zaten belirli saatte geçmesi gereken ağırvasıta araçlar 3.köGoogle Page Rankingüyü kullandıda ben işime gücüme dahamı rahat gittim. Yada hangi ağırvasıta araç o yolu tercih edecek..

Üçüncü köGoogle Page Rankingüye ve güzergahına karşı değilim ama trafik için çözüm olacağına da inanmıyorum. Milleti zora koşup köGoogle Page Rankingülerde tek çift plaka uygulaması fikrinde olanlarda var onlara ise kesinlikle karşıyım.

Silivri de yapılması planlanan marina projesi ise dönemin belediye başkanı Selami Değirmenci nin turizmi destekleme çabalarından biridir. Sadece proje olarak 7-8 senedir beklemektedir. Konunun uzmanları tarafından incelenmiş ve maliyet-fayda arasındaki denge eksiklikliği nedeni ile hayata geçirilmemiştir. ancak şu anki yerel yönetimin bir öncesinde bu konu üzerinde ısrarla çalışma yapılmış bununla beraber Silivri sahilindeki birçok yapının yıkımı ve o alanların yeşil alana çevrilmesi de planlanmış hatta proje yürürlülüğe sokulmuştur. Asıl planın yani yeşil alana çevrilecek olan yerlerin mariina kurulduktan sonra yabancı menşeiili otel ve tatil köylerine açıkça peşkeş çekileceğinin (iddiadır) meydana çıkması hatta sağır oda dizisinde bile senaryoya dahil edilecek kadar ileri gidilmesi sözkonusudur.

Bu konuda halen hukuki mücadele sürdüren ev sahiplerinden biriside ben olduğum için konuyu gayet iyi biliyorum. 3.köGoogle Page Rankingü ile marina arasındaki ilişkiyi bu çözebilmiş değilim. Kadir abiden ricam özel mesaj yolu ile bahsettiği durum hakkında bilmediğim bişey olması ihtimaline dayanarak bana bilgi vermesidir.

Ne biliyim gözünüzü mü yordum, zihninizi mi ama, okuduğunuz için teşekkür ederim.

Sevgiyle kalınız

Tecrübe Puanı
    10

Alıntı U_B Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yakarışlarınız boşuna arkadaşlar, bu 1. köGoogle Page Rankingüdede oldu, rant kavgası yani, 2 dede oldu ve 3. köGoogle Page Rankingüdede olacak zaten. Bunu önleyemezsiniz. Türkiye ye has bir durum değil bu tür olaylar.
    Eğer istanbulu iyi tanıyorsanız...
    İstanbul deprem kuşağında, yer altı tüneller ve çift katlı köGoogle Page Rankingülerin yapımı çok riskli,
    İstanbulun altında bir çok maden var, eski devirlerden kalıntılar var, her yeri kazamıyorsunuz. Kolay değil bunlar, her şeyde millete anlatamazsınız ve anlatılmamalı zaten.
    Katılıyorum

Nejat Vardar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Banned

Tecrübe Puanı
    0

3.KöGoogle Page Rankingü ihtiyaç ancak Aytekin'in dediği gibi yer seçimi bence de yanlış. Buna akternatif olarak Dünya Mimarlarının başı Ahmet Vefik Alp hocanın hazırladığı muhteşem bir proje var. Hem amacı doğrudan kucaklayan hem de maliyeti yarı yarıya düşük.

+ Konu Cevaplama Paneli

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Paylaş

Paylaş