+ Konu Cevaplama Paneli
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 10

Konu: Tüm Türkiye'nin Başı Sağolsun

Yakamoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Durumu: Offline
    Kan Grubu: A Rh +
    Tecrübe Puanı
    4

Standart Tüm Türkiye'nin Başı Sağolsun

Son bir hafta içinde meydana gelen olaylarda şehit olan asker ve sivillerimize yüce ALLAH'tan rahmet değerli ailelerinede sabır vermesini temenni ederim
    Tüm Türkiye'nin başı sağolsun

Lütfen hiç bir kişi ve zümreye hakaret etmeden taziye dileklerimizi yazalım
    Mustafa 05-08-1972 / İSTANBUL

* İNSANLARIN İYİ GEÇİNMESİ KUSURSUZ OLMALARIYLA DEĞİL, BİRBİRİLERİNİN KUSURLARINI HOŞ GÖRMELERİYLE SAĞLANIR *

Nejat Vardar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Banned

Kan Grubu: 0 Rh +
    Tecrübe Puanı
    0

Allah tüm şehitlere rahmet elini uzatacaktır şüphesiz.Yakınlarına da bol sabır diliyorum
    Konu Nejat Vardar tarafından (04 Haziran 2010 Saat 22:41 ) değiştirilmiştir.

esabi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Banned

Tecrübe Puanı
    0

Hepsinin ruhları şad olsun yüce allahtan dileğim mekanları cennet olsun

ERDEM YILMAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adminstratör

Trofe Avınız: 60 Cm. Turna,2,5 Kg. Sazan,1,5 Kg. Eşkine
    Tecrübe Puanı
    10

Allah rahmet eylesin.Şehitlerimizin mekanını cennet eylesin yaradan.

Yanlız bana göre gemide ölenler şehit değildir.Şehitlik öyle kolay değil.Gün geçtikde yeni gelişmeler oluyor ve gemi olayının tamamen bir senaryo olduğunu gösteriyor.Olaylar birilerinin istediği şekilde gelişmişdir.
    Erdem Yılmaz 1977
    A Rh + İstanbul

reis34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Trofe Avınız: sazan
    Tecrübe Puanı
    3

Alıntı ERDEM YILMAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yanlız bana göre gemide ölenler şehit değildir.Şehitlik öyle kolay değil.Gün geçtikde yeni gelişmeler oluyor ve gemi olayının tamamen bir senaryo olduğunu gösteriyor.Olaylar birilerinin istediği şekilde gelişmişdir.
    Erdem o konu bana da biraz öyle geliyor ama öyle olduğuna tam olarak ikna olabileceğim net bir bilgiye sahip olmadığım için de bir şey diyemiyorum. Eğer sen böyle bir bilgiye sahipsen lütfen beni de aydınlatırmısın. Çünkü çok merak ettiğim bir husus. Gerçekten çok şüpheli bir olay.
    Fatih Avcı - 1972 //// Fatih/İstanbul //// A rH(+)

Kaynanamı kaybettim, görenlerin görmezden gelmeleri rica olunur.

yaman34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kan Grubu: AB Rh +
    Trofe Avınız: 72 cm turna
    Tecrübe Puanı
    5

şehitlerimizin mekanı cennet-i ala olsun. geride kalanlarına da Allah sabr-ı cemil ihsan eylesin.

Tecrübe Puanı
    4

Alıntı ERDEM YILMAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Alıntı reis34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Erdem o konu bana da biraz öyle geliyor ama öyle olduğuna tam olarak ikna olabileceğim net bir bilgiye sahip olmadığım için de bir şey diyemiyorum. Eğer sen böyle bir bilgiye sahipsen lütfen beni de aydınlatırmısın. Çünkü çok merak ettiğim bir husus. Gerçekten çok şüpheli bir olay.
    Sayın Erdem kardeşim ve Sayın Fatih Bey olay sizin düşündüğünüz gibi değil
    Benim bizzat yakın akrabam bu insani yardım amacından başka bir dertleri olmayan ve o amaçla yola çıkan gemideydi
    Bende İstanbul'da bizzat bu o malum ülkeye karşı sesini yükseltmeye çalışan protostocuların içindeydim
    Bu çalışmayı yapanların gerçekten tek dertleri mazlumum yanında olup zalime karşı gelmek yani biraz insani duyguları olan vicdan sahibi her insanın olması gerektiği gibi
    Dünyanın hiç bir yerinde hiç bir ülke kendine ait olmayan uluslararası karasularında seyir eden gemilere müdahale edemez ettiği taktirde bu bir suçtur helede bunu tam donanımlı bir askeri güç ile silahsız sivil insanları katlederek yaparsa bu resmen korsanlık ve devlet terörüdür
    Farz edelimki bizim ülkemize ambargo uygulansa senelerce dış dünya ile irtibatınız kesilse bir parça ekmeğe muhtaç kalsak ve birileri vicdanının sesini dinliyerek yardım amaçlı sizin ülkenize gelirken böyle bir olayla karşılaşsa aynı şekilde düşünürmüydük
    Bu ne din ne ırk nede başka bir amaç için değil sadece insan olduğumuz için düşünmemiz gereken bir konu
    Malesef ülkemizde medyanın çoğu o malum ülkenin ağzı ile yazılı ve görsel açıklama ve yanıltıcı bilgiler vererek insanlarımızı yanlış düşünmeye sevk etmekteler
    Amaç gerçekler öğrenilmesin ve o malum ülke kirli tezgahlarını kurarak dünye üstünde istediği oyunları rahatça oynasın
    Bence o gemide ALLAH'ın emrini ve vicdanının sesini dinleyerek ezilen mazlum insanlara yardım etmek uğruna canlarından olan tüm insanlarımız şehittir
    Tekrar ALLAH rahmet etsin ruhları şaad olsun
    Unutmayalımki şehitliğinde mertebeleri vardır illa şavaşta şehit olmak gerekmez insanlık adına ve ALLAH'ın emirleriniz yerine getirirken vefat edenlerde şehit sayılır
    Hepinize bu konuya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim
    Sağlıcakla kalın
    Konu Yakamoz tarafından (05 Haziran 2010 Saat 23:31 ) değiştirilmiştir.

* İNSANLARIN İYİ GEÇİNMESİ KUSURSUZ OLMALARIYLA DEĞİL, BİRBİRİLERİNİN KUSURLARINI HOŞ GÖRMELERİYLE SAĞLANIR *

flyineagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Banned

Tecrübe Puanı
    0

Allah yattıkları yerde utandırmasın , mekanları cennet olsun inşallah.

Şehitlik makamına ulaştılarsa ne mutlu onlara , ulaşamamış olsalar bile çok ulvi bir amaç için orada oldukları ve onun uğrunda öldükleri için hayranlık seviyesinde taktir ediyorum hepsini... Keşke biz de doğru bildiklerimiz için bu kadar cesur hareket edebilesek.

esabi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Banned

Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Yakamoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sayın Erdem kardeşim ve Sayın Fatih Bey olay sizin düşündüğünüz gibi değil
    Benim bizzat yakın akrabam bu insani yardım amacından başka bir dertleri olmayan ve o amaçla yola çıkan gemideydi
    Bende İstanbul'da bizzat bu o malum ülkeye karşı sesini yükseltmeye çalışan protostocuların içindeydim
    Bu çalışmayı yapanların gerçekten tek dertleri mazlumum yanında olup zalime karşı gelmek yani biraz insani duyguları olan vicdan sahibi her insanın olması gerektiği gibi
    Dünyanın hiç bir yerinde hiç bir ülke kendine ait olmayan uluslararası karasularında seyir eden gemilere müdahale edemez ettiği taktirde bu bir suçtur helede bunu tam donanımlı bir askeri güç ile silahsız sivil insanları katlederek yaparsa bu resmen korsanlık ve devlet terörüdür
    Farz edelimki bizim ülkemize ambargo uygulansa senelerce dış dünya ile irtibatınız kesilse bir parça ekmeğe muhtaç kalsak ve birileri vicdanının sesini dinliyerek yardım amaçlı sizin ülkenize gelirken böyle bir olayla karşılaşsa aynı şekilde düşünürmüydük
    Bu ne din ne ırk nede başka bir amaç için değil sadece insan olduğumuz için düşünmemiz gereken bir konu
    Malesef ülkemizde medyanın çoğu o malum ülkenin ağzı ile yazılı ve görsel açıklama ve yanıltıcı bilgiler vererek insanlarımızı yanlış düşünmeye sevk etmekteler
    Amaç gerçekler öğrenilmesin ve o malum ülke kirli tezgahlarını kurarak dünye üstünde istediği oyunları rahatça oynasın
    Bence o gemide ALLAH'ın emrini ve vicdanının sesini dinleyerek ezilen mazlum insanlara yardım etmek uğruna canlarından olan tüm insanlarımız şehittir
    Tekrar ALLAH rahmet etsin ruhları şaad olsun
    Unutmayalımki şehitliğinde mertebeleri vardır illa şavaşta şehit olmak gerekmez insanlık adına ve ALLAH'ın emirleriniz yerine getirirken vefat edenlerde şehit sayılır
    Hepinize bu konuya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim
    Sağlıcakla kalın
    Aynı kanıda değilim üzgünüm

Şunuda belirteyimki o yardımın amacı açlara ekmek hastalara ilaç değildi bu yardım senbolikti asıl amaç ihh'nında belirttiği gibi ambargoyu delip dünyanın dikkatini oraya çekebilmekti
    bir diğer konuda zaten oraya giden gönüllüler gıda ve ilaç yardımı amacıyla gitmediki, gidenlerin hepsi şehit olmaya gidiyoruz diye yola çıkmadılarmı

Birkez daha söylüyorum orada hayatını kaybeden bütün insanların ve bu topraklar için canını feda eden (şehit düşen) bütün ordu mensubu yiğitlerin mekanı cennet olsun

Tecrübe Puanı
    4

Alıntı esabi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı kanıda değilim üzgünüm

Şunuda belirteyimki o yardımın amacı açlara ekmek hastalara ilaç değildi bu yardım senbolikti asıl amaç ihh'nında belirttiği gibi ambargoyu delip dünyanın dikkatini oraya çekebilmekti
    bir diğer konuda zaten oraya giden gönüllüler gıda ve ilaç yardımı amacıyla gitmediki, gidenlerin hepsi şehit olmaya gidiyoruz diye yola çıkmadılarmı

Birkez daha söylüyorum orada hayatını kaybeden bütün insanların ve bu topraklar için canını feda eden (şehit düşen) bütün ordu mensubu yiğitlerin mekanı cennet olsun
    Aytekin bey bende sizden farklı bir şey dile getirmedim zaten tabiki burada asıl amaç orada tecrit altında yaşayan insanların bir an önce bu açık ceza evi sayılan anbargo altındaki yaşamlarından kurtarılmasını sağlamaktı
    Bunun içinde çeşitli ihtiyaç malzemelerini taşıyan birçok gemi ile yaklaşık otuza yakın ülkeden katılan aktivistlerin katılımı ile yola çıkıldı
    Türkiye'den katılan aktivistlerin çoğuda dediğiniz gibi her türlü tehlikeyi ölümü bile göze alarak bu yolculuğa çıktılar burada amaç sadece yaşanan bu insanlık dıramına dur demek yoksa bir kaç geminin götüreceği yardımla yerle bir olan bir ülkeyi tabiki yeniden inşa etmeniz imkansız gibi bir şey
    Bence bu uğurda hayince bir saldırıda vefat edenler ve yine hayince saldırılarda vefat eden tüm ordu mensuplarımız şehittir.
    Anlayışınız ve değerli yorumlarınız için tekrar teşekkürler

+ Konu Cevaplama Paneli

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)