Aktivite: Ekşili Gölü'nde Sportif Olta Balıkçılığı
Orman içi dinlenme, piknik ve barbekü turu
Avlanacak balık türü: 1 - 25 kg ağırlığında sazan balığı
Yer: Ekşili Gölü, Ekşili Beldesi - ANTALYA
MAGAZINCITY

Aktivite: Ekşili Gölü'nde Sportif Olta Balıkçılığı
Orman içi dinlenme, piknik ve barbekü turu
Avlanacak balık türü: 1 - 25 kg ağırlığında sazan balığı
Yer: Ekşili Gölü, Ekşili Beldesi - ANTALYA
MAGAZINCITY

Parasız ve beleş avlaklarda benim binlerce güzel fotom var. Hem aile hem arkadaşlar ile. Yterki yer bilin ve isteyin. Her şey ayağıma gelecek diye de dünyanın parasını veremem ve en önemliside zevk alamam. Özellikle benim gibi arkadaşlar zevk alamazlar. Bu gölde olta atmayı bilmesen bile balık alabilirsin. O zaman bu gibi balıkçılık forumlarında hiç bir işlevi kalmaz. Arkadaşlık ve dostluk biter. Ben böyle avlağın var ya... Neyse..
![]()
Gürol ERMİŞ 1971 A+ istanbul/Güneşli
Videolarım

Gürol mutlu olmamızdaki sebep senin düşündüğün gibi bol balıklı bir havuzdan balık tutabilme sevinci değilki hem zaten benimde hiç ağ ve tırıvırı atılmayan cennet köşesi bir avlağım var bu konudaki sevinç sebebim balık avcılığının katliamcılık olmadığı ve korumacı avcılık ile bu işten para kazınılabileceğinin görülmesidir yoksa hepimizin birkaç güzel gölü var onlarda talan edilinceye kadar hiç bir sıkıntımız olmaz![]()

Bu tür avlaklara karşı değilim hatta tam tersi desteklerim. Ama benim zoruma giden ve demek istediğim ise, bu tür avlaklara gidipte 15-20 kg balık çeken bir balıkçının (!) bu tür ortamlarda yani forum ortamlarında yaratacağı havadır. Soruyorum sizlere, kendimi örnek verirsem, senelerce bu işe gönül vermişim, öğrenip öğretmişim, araştırıp kendimi geliştirmişim, dünyanın masraflarını yapmışım hata hep beraber yaptık, şimdi 15 liraya 20 kg lik balık tutan biri ile ben yada biz, aynı kefeyemi koyulacağız...
Bana kalırsa bu paralı avlaklarda tutulan balıkların fotoları kesinlikle görsel niteliğinde olmalı ve, " bu balığı şöyle tuttum, yada şöyle tutulur, şunu yapmalı, şu yem kullanılmalı " gibi lafları duymamalıyız. Yada en azından benim karşıma çıkmasın böyle biri
Gürol ERMİŞ 1971 A+ istanbul/Güneşli
Videolarım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Paylaş