Haydi Beşiktaş'a balığa diye adlandırdığımız organizasyonumuz müthiş bir soğuğa ve nekadar balık yönünden zayıf olsada güzel anlar ile gerçekleşmiştir. Katılımcı tüm dostlarıma şahsım adına öncelikle teşekkür ederim.
Sabahın erken saattlerinde katılımcı dostlarımızın teker teker gelmesi ile birlikteliğimize başladık. İlk gelen Mustafa çapari denmelerine başlamıştı bile ancak müthiş soğuk ve denizdeki hareketlilikten olsa gerek balık bir türlü kendini göstermedi. Bu arada dostlar bu arayı değerlendirme adına çay, güzel bir çoban ateşi, güzel muhabbetler ve Kemal abinin el emeği göz nuru raplalarının yüzme testi ile geçirmekteydikki Kuruçeşme Trafik Otoparkı'nda bulunan arkadaşlarımızdan gelen balık var haberi üzerine toplanarak Kuruçeşme Trafik Otoparkı'na geçtik.
Kuruçeşme Trafik Otoparkı'dna balık ilk etapta ara ara kendini göstersede pek verimli gözükmüyordu. Bu duruma rağmen yinede bir iki saat işin keyfini çıkartma adına devam ettik. Ancak havanın soğununda etkisi ile daha fazla direnmeyerek dağılma moduna geçmeye başladık. Balık hernekadar az ve hava her nekadarda soğuk olsada dostların bir arada bulunarak hasret gidermesi bile bir başka güzeldi. Bizi gören başkaları belki bu soğuk havada orada olmayı yadırgımış dahi olabilirlerken ben siz değerli dostlarımla çok mutluydum. Eminimki sizlerde en azından benim kadar mutluydunuz. Zira balık tutmayacak olmalarına rağmen aramızda bulunmayı yeğleyen arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ederim. Dilim döndüğünce günün özetini yapmaya çalıştım. Katılımcı arkadaşlarda eklemelerde illaki bulunacaktır ve günün özeti dahada zevkli olacaktır. Resimler Kemal abi ile Mustafa'da az sonra ekleyeceklerdir. Benim elimde olanlar ancak evde çekebildiğim kendi tuttuğum balık resimlerden ( ilk iki kare ) ibarettir. Diğer kareler ayrıca eklenecektir...

LinkBack URL
Linkbackler ile ilgili

Alıntı

Paylaş