|
![]() |
Gelişmiş Arama |
Ana Sayfa
Forum
Forum Kuralları
Yasal Düzenlemeler
Organizasyonlar Ve Avlarınız
Malzeme Bilgisi
Güncel Konular| Google Arama: |
|
|
||||||
| Kayıt ol | Video Portalı | Albümler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| ||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Turna sezonunun açılmasıyla çok fazla randıman alamayacağımızı bilerek Terkos Gölü'ne pas atmaya gitmeye karara vermiştik.Ben,Kadri abi,Fatih abi,Halil,Fatih,Kemal abi,Engin ve sonradan aramıza katılan dalış,balık avıidağcılık ve off rod bazı habilerinden olan ve aynı zamanda veteriner olan Senan arkadaşımızla birlikde gözümüzü ilk önce işlembecide sonra turna avı Terkos Gölü'nde açtık.Botlar şişti suya açıldık ama doğa ana yapacağını yaptı kuvvetli rüzgar başladı.Kürek çekmek kolay ama ilerlemek çok zor
.Günün şeref sayısını Kemal abi yaptı.45 cm.lik turna tek tesellimiz oldu.Sezonu tek turnaylada olsa açmış olduk.Bir daha ki sefere inşallah daha güzel bir turna avı ile karşınızda olacağız.Gelen ve gelemeyenlere teşekkür ederim.Bot şişirme operasyonu. ![]() Senan iki olta ile sırtı çekmeye çalışırken ![]() ![]() Değişik bir ev modeli. ![]() Suyun çalkalanmasını az çok görüyorsunuz.
|
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Günün tek golünü atana Kemal abi ve turna balığı.
![]() 45 cm.lik turna balığı ![]() ![]() Yakışıklılığa bakarmısınız.Bu daKadri abi. ![]() Senan'ın tank .O olmasa 3 kişi ve iki bot nasıl sığardık .
|
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Hepinizi kutluyorum.Kemal kardeşimi ayrıca kutluyorum. İnşallah daha güzel havalarda beraber olta sallamak ümidiyle diyorum
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Rüzgarlı ama keyifli bir gün geçirmişsiniz kürek çeken kollarınıza sağlık inşallah yeni sezonda aradığınız balıkların en irileri oltalarınıza takılır
![]() ![]() ![]() Kemal kardeşim senide günü kurtardığın için ayrıca kutlarım ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
valla sevgili abilerim, balık küçük de olsa (tabi limit dahilinde) hiç yakalayamamaktan daha iyidir diye düşünüyorum. aslında balığı geri bırakmayı çok isterdim ama her av dönüşü benim ufaklığın "baba yine mi balık tutamadın" demesine çok üzülüyorum. o yüzden o tek balığı kızıma göstermek ve onu biraz sevindirmek adına eve götürdüm. davranışım konusunda hatalıysam camiadan özür diliyorum. keşke hava rüzgarlı olmasaydı da daha uzun süreli bir av yapabilseydik. tebrikler için teşekkürler ancak tebrik edecek bir şey de yok aslında. arkadaşların arasında balık benim oltaya vurdu o kadar. bana da onu kıyıya ulaştırmak kaldı sadece. inşallah daha büyük avlara siz abilerimle birlikte imza atarız.
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Benim için değişen pek birşey olmadı
Her avımdaki gibi yine boş döndüm eve ![]() Ama muhabbet, sohbet bir miktar tecrübe ve yeni beceriler (sahteyi uzağa atma , kürek çekme) kazandım Güzel insanlarla tanışmakta cabası.Herkese teşekkür ederim. Allah tekrarını , balık alabileceğimiz bir günde nasip eylesin ![]() Not : Erdem sanki daha fazla resim vardı , diğerlerini de eklesene yaw
|
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Sabahtan beri siteye ulaşıcam diye dalağım çatladı. İş yerinde dns sorunu yaşadık.Öyle oldu böyle oldu....neyse..
Yahu ben kafamı işten güçten ne zaman kaldırıpta olta sallayabilicem. ![]() Balık umrumda değil açıkçası ama azda olsa yakalayanı takdir etmek icab eder. Var yada yok. Beni bilen bilir hiçbir zaman av ürünlerini birinci basamağa koymadım. Hepinizi tebrik ederim. Rüzgardan fazlaca nasibi alınmış güzel görüntüler. Amatörlük ruhunuzdan eksik olmasın
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
abilerim hepinizi canı gönülden kutlarım harika bi hafta sonu geçirmiş siniz ,kemal abi tebrik ederim güzelbi turna almışsın balığınız herdaim bol olsun abilerim aranızda olmak isterdim ama olmadı neyse bidahakine artık kadri abi harbiden süper maryo ya benzemişsin abi
![]() ![]() ama yakışmış abi güzel abime ne yakışmazki saygılarımla
|
|
|
|
|
![]() |
| Bu Konuyu Paylaşın |
| Etiketler |
| terkos gölü, turna, turna avı, turna balığı, turna sezonu |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |