Nejat Abi hiç poz vermedi mi?
kadri Nickli Üyeden Alıntı Nejat Abi hiç poz vermedi mi? Ben artizz miyim poz vereyim kardeşşş?
kadri Nickli Üyeden Alıntı Nejat Abi hiç poz vermedi mi? Abi muhabbet koyu olunca resim çekmeyi unuttuk .
Erdem Yılmaz 1977A Rh + İstanbul
ERDEM YILMAZ Nickli Üyeden Alıntı Abi muhabbet koyu olunca resim çekmeyi unuttuk . Bir de balık olsaymış ne olurmuş?
kadri Nickli Üyeden Alıntı Bir de balık olsaymış ne olurmuş? Abi dadından yenmezdi valla .
Nejat Vardar Nickli Üyeden Alıntı Ben artizz miyim poz vereyim kardeşşş? o boy pos, o endamla poz vermezseniz ne anlamı var abi
kadri Nickli Üyeden Alıntı o boy pos, o endamla poz vermezseniz ne anlamı var abi İyi ya..Pozu ben vermeyeceğim ama makina yakalayacak Daha doğal oluyor
Nejat Vardar Nickli Üyeden Alıntı İyi ya..Pozu ben vermeyeceğim ama makina yakalayacak Daha doğal oluyor O zaman yakamoz yapıyor abi
kadri Nickli Üyeden Alıntı O zaman yakamoz yapıyor abi Demek profil ayarı yapmam lazım
korni Nickli Üyeden Alıntı ben oltamda çupra görmeden inanmammtebrikler .. bu arada.. Koral'ım sende gelirsen birgün takarız iğnene bir çupra dert etme
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Etiket Bulutu Ana Sayfası
Forum Kuralları
Paylaş