Konu Kapatılmıştır
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 3 ve 3

Konu: Norveç, Melbu

iyikalplibalıkçı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Durumu: Offline
    Kan Grubu: AB Rh +
    Trofe Avınız: zoruna gider....söyletme
    Tecrübe Puanı
    10

Norveç, Melbu

Arkadaşlarım,

17-23 Eylül Tarihleri arasında Norveç Ulusal Denizcilik Kulübü'nün misafiri olmak üzere davet aldım. Program 18 Eylül Oslo ve civarının tanıtımı ile gün sonunda Melbu ya hava ulaşımı sağlanarak balık avlanması hakkında. Davet 3 kişiliktir. Ben ve arkadaşım Melissa orada olacağız. Bize katılmak isteyen ve 800 euro çevre koruma teminatını (geri almak üzere) veririm diyen site üyemiz bir arkadaş varsa bunun dışında hiçbir masrafta bulunmadan bizimle beraber gelebilir.

Ha bide kalın giyinsin lütfen......Lafuma mı vermem kralını tanımam valla 12 taksit aldım onu

Organizasyon sponsoru "Shimano Wolrd Team" ve "National Geographic" tir.

Gelmek isteyen arkadaşın 30 Temmuz a kadar özel mesaj (PM) yolu ile bana bilgi vermesini rica ederim.
    Konu iyikalplibalıkçı tarafından (24 Temmuz 2010 Saat 18:32 ) değiştirilmiştir.
    "Eğer bu millet, bu memleket parçalanacak olursa genel şerefsizliğin enkazı altında şunun bunun şahsi şerefide parça parça olur.Biz o genel şerefi kurtarabilmek için harekete geçen millete ruhumuzla katıldık .Katılmamıza mani olabilecek şahsi rütbeleri, mevkileri de genel şerefi kurtarmaya yönelik bir gaye uğrundan feda ettik.Bunu anlamayıpda, hala kendi keyfine göre idare etmeye kalkışan kuvvetler artık birer beladır.Bela çekmeye de artık bu milletin tahammülü kalmamıştır."

ERDEM YILMAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adminstratör

Kan Grubu: A Rh +
    Trofe Avınız: 60 Cm. Turna,2,5 Kg. Sazan,1,5 Kg. Eşkine
    Tecrübe Puanı
    10

Yav reisim 800€ param olsa buralar da ne işim var .Siz gidin yediğiniz içtiğiniz sizin olsun geldiğinde gördüklerinizi anlatırsınız.
    Erdem Yılmaz 1977
    A Rh + İstanbul

iyikalplibalıkçı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kan Grubu: AB Rh +
    Trofe Avınız: zoruna gider....söyletme
    Tecrübe Puanı
    10

Sitemizden şu ana kadar bir katılım olmamıştır. Bu gün tarihi itibarı ile de beklenmemektedir.

Bu neden ile PM yolu ile başvuru işlemine son veriyorum.

Programa katılacak olan ve kendisine "öncelikle sitemiz üyeleri" dediğim kişi yedek sıraya almış olduğum değerli bir akademisyenimizdir. Kendisi isminin açıklanmasını istememiştir.

Alakanız için teşekkür ederim.
    "Eğer bu millet, bu memleket parçalanacak olursa genel şerefsizliğin enkazı altında şunun bunun şahsi şerefide parça parça olur.Biz o genel şerefi kurtarabilmek için harekete geçen millete ruhumuzla katıldık .Katılmamıza mani olabilecek şahsi rütbeleri, mevkileri de genel şerefi kurtarmaya yönelik bir gaye uğrundan feda ettik.Bunu anlamayıpda, hala kendi keyfine göre idare etmeye kalkışan kuvvetler artık birer beladır.Bela çekmeye de artık bu milletin tahammülü kalmamıştır."

Konu Kapatılmıştır

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Paylaş

Paylaş