|
![]() |
Gelişmiş Arama |
Ana Sayfa
Forum
Forum Kuralları
Yasal Düzenlemeler
Organizasyonlar Ve Avlarınız
Malzeme Bilgisi
Güncel Konular| Google Arama: |
|
|
||||||
| Kayıt ol | Video Portalı | Albümler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| ||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Arkadaşlarım,
17-23 Eylül Tarihleri arasında Norveç Ulusal Denizcilik Kulübü'nün misafiri olmak üzere davet aldım. Program 18 Eylül Oslo ve civarının tanıtımı ile gün sonunda Melbu ya hava ulaşımı sağlanarak balık avlanması hakkında. Davet 3 kişiliktir. Ben ve arkadaşım Melissa orada olacağız. Bize katılmak isteyen ve 800 euro çevre koruma teminatını (geri almak üzere) veririm diyen site üyemiz bir arkadaş varsa bunun dışında hiçbir masrafta bulunmadan bizimle beraber gelebilir. Ha bide kalın giyinsin lütfen......Lafuma mı vermem kralını tanımam valla 12 taksit aldım onu Organizasyon sponsoru "Shimano Wolrd Team" ve "National Geographic" tir. Gelmek isteyen arkadaşın 30 Temmuz a kadar özel mesaj (PM) yolu ile bana bilgi vermesini rica ederim. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yav reisim 800€ param olsa buralar da ne işim var
![]() .Siz gidin yediğiniz içtiğiniz sizin olsun geldiğinde gördüklerinizi anlatırsınız.
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Sitemizden şu ana kadar bir katılım olmamıştır. Bu gün tarihi itibarı ile de beklenmemektedir.
Bu neden ile PM yolu ile başvuru işlemine son veriyorum. Programa katılacak olan ve kendisine "öncelikle sitemiz üyeleri" dediğim kişi yedek sıraya almış olduğum değerli bir akademisyenimizdir. Kendisi isminin açıklanmasını istememiştir. Alakanız için teşekkür ederim. |
|
|
|
![]() |
| Bu Konuyu Paylaşın |
| Etiketler |
| lafuma, national geographic, shimano wolrd team |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|