Arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar aranıza dönmek bu güne nasipmiş umarım hepinizin sağlığı keyfi işi yerindedir. sizin engin tecrübelerinize ihtiyacım var bu hafta sonu herzaman gittiğim merama gittim(kenardan) orada ekseri melanur ve palamut avlarım kullandığım isina oscar ın 18 liği melanur için ideal. ve yine oskarın 28 liğide palamut için fakat palamut 18 liği daha tercih ediyor şunu anladım ki misina nekadar ince olursaav o kadar bereketleniyor. Neyse 3 tane melanur yakaladım derken oltanın ucunda ki yem gitmiştir diyerekten yukarı çekerken yaklaşık 2- 3 kilo arasında çok büyük bir ihtimalle akya daldı ve bizim neredeyse 80 90 mtre kadar misinayı boşalttı tabi ben balığı çatlatmak için epey uğraştım buarada neredeyse ben çatlayacaktım yaen nihayetinde balığı dibime kadar çektim tabi avda yanlızdım balık oltadan kurtulur diye boşlukta bırakamadım yukarı alayım derken çat dedi ve misina kırılsı benim de tabi moral göstergeleri düştü takımımda 28 lik ana bedene 2.5 mt re 18lik oscar bağlıydı .
şimdi sorum şu arkadaşlar ben balığı yorup çatlatmak için epey çaba sarf ediyorum ve çok palamut ve melanur yakaladım orfozda aldım zaman zaman bu balıkla mücadeleden sonra benim misina döndükçe dönüyor bir birine geçiyor o latik gibi kıvırıklığını almak için epey uğraşıyorum sizlerin bu güne kadar kullandığı 0.16 ,0.18 ve 0.20 mm kalınlıpındaki ve sağlamlık olarakta banamısın demeyen misina markası önerebilirmisiniz aynı zaman da balıkla boğuşurken misinadaki o döndüyü nasıl yok edebilirim tabi aklınıza fırdöndü gelebilir malesef fırdöndü oldumu balık yine almıyoor bu arada o gün 3 melanur ve 1 klğ üzerinde bi palamut aldım ama aklım kaçan akyadaydı.....

LinkBack URL
Linkbackler ile ilgili
en nihayetinde balığı dibime kadar çektim tabi avda yanlızdım balık oltadan kurtulur diye boşlukta bırakamadım yukarı alayım derken çat dedi ve misina kırılsı benim de tabi moral göstergeleri düştü takımımda 28 lik ana bedene 2.5 mt re 18lik oscar bağlıydı .
Alıntı

Paylaş