|
![]() |
Gelişmiş Arama |
Ana Sayfa
Forum
Forum Kuralları
Yasal Düzenlemeler
Organizasyonlar Ve Avlarınız
Malzeme Bilgisi
Güncel Konular| Google Arama: |
|
|
||||||
| Kayıt ol | Video Portalı | Albümler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| ||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Üye ![]() K.Tarihi: 21 Ara 2009
Üye Numarası: 375
![]() Trofe Avınız: Henüz yok. Rep Grafiği:
![]() |
Öncelikle herkese selamlar.Bu hafta sonu Karareis'e balığa gitmeyi düşünüyoruz arkadaşlarımla kalmalı olaraktan.Tabi hava yağmurlu olmazsa.Burdaki ustalarımdan daha önce Karareis de avlananlardan avlak hakkında bilgi almak istiyorum.4 yıldır yazları Karareis de yazlığımdayım ama hiç olta atmamıştım ondan ne kadar bilsemde Karareis'i.Denizden ne çıkar ve hangi takımlarla gitmem gerek bilgim.Eyer beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim değerli cevaplarınız için.
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Öncelikle aramıza hoş geldiniz.Akşama o taraflarda avlanmış bazı arkadaşlarla görüşüp bilgi vereceğim.
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
O bölgede çipura,karagöz,uskumru ve kolyoz avlayabilirsiniz.Bu aylar genelde 11 ay gibi yapılabiliyor.Tekne en verimli olanı.Yem olarak da mamun,sülünez,uskumru ve kolyoz için çapari kullanabilirsiniz.Valla ancak bu kadar öğrenebildim.
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Karareis neresidir, avlanacağınız mera hangi rüzgarlara açıktır, kıyı ve orta kıyı açıkları zemin şartları nedir.....
Bize biraz Karareis i anlatın, en azından nerede yaşadığınızı coğrafi, iklimsel ve sosyal şartlarını ele alın. Tabiki elimizden geldiğince yardımcı oluruz ama bize biraz Karareis ten bahsedin. Gün olurda hoooop biz geliyoruz dostum dediğimizde, nereye ne şartlar altında ve nasıl ulaşacağımızdan bahsedin. Böylesi daha güzel olacaktır
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Alıntı:
O imkan herkeste var.
|
||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Üye ![]() K.Tarihi: 21 Ara 2009
Üye Numarası: 375
![]() Trofe Avınız: Henüz yok. Rep Grafiği:
![]() |
Teşekkür ederim cevaplarınız için.
Karareis doğal liman gibidir ama ne yazık ki rüzgarlar hakkında bilgim yok.Kıyı taşlık orta kıyı kumluktur.Ama deniz dibinin kayalık da olduğu yerler var koy boyunca.Kusura bakmayın biraz amatörce cevap verdim belki ama karareis hakkında bildiğim bunlar.Birde genelde rüzgar karadan eser.Umarım biraz anlatabilmişimdir.Dediğim gibi yeni başladık arkadaşlarla bu sevdaya.Amacımız aslında muhabbet ama tabikide birazcık heyecanda fena olmaz olta ucunda. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Alıntı:
.
|
||
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Alıntı:
![]() zaten hepimiz amatörüz, yani bu işi para için değil zevk için yapıyoruz güzel avlar yaklarsın inş...
|
||
|
|
|
![]() |
| Bu Konuyu Paylaşın |
| Etiketler |
| çapari, çipura, kara reis, karagöz, kolyoz, mamun, sülünez, uskumru |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |