+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 1 2 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 11

Konu: Haftasonu Karareis

Durumu: Offline
    Tecrübe Puanı
    3

Standart Haftasonu Karareis

Öncelikle herkese selamlar.Bu hafta sonu Karareis'e balığa gitmeyi düşünüyoruz arkadaşlarımla kalmalı olaraktan.Tabi hava yağmurlu olmazsa.Burdaki ustalarımdan daha önce Karareis de avlananlardan avlak hakkında bilgi almak istiyorum.4 yıldır yazları Karareis de yazlığımdayım ama hiç olta atmamıştım ondan ne kadar bilsemde Karareis'i.Denizden ne çıkar ve hangi takımlarla gitmem gerek bilgim.Eyer beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim değerli cevaplarınız için.

ERDEM YILMAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adminstratör

Kan Grubu: A Rh +
    Trofe Avınız: 60 Cm. Turna,2,5 Kg. Sazan,1,5 Kg. Eşkine
    Tecrübe Puanı
    10

Öncelikle aramıza hoş geldiniz.Akşama o taraflarda avlanmış bazı arkadaşlarla görüşüp bilgi vereceğim.
    Erdem Yılmaz 1977
    A Rh + İstanbul

Tecrübe Puanı
    3

Teşekkür ederim.
    Can CÜCÜK 1983
    0 Rh +
    İzmir

Adminstratör

Tecrübe Puanı
    10

O bölgede çipura,karagöz,uskumru ve kolyoz avlayabilirsiniz.Bu aylar genelde 11 ay gibi yapılabiliyor.Tekne en verimli olanı.Yem olarak da mamun,sülünez,uskumru ve kolyoz için çapari kullanabilirsiniz.Valla ancak bu kadar öğrenebildim.
    Erdem Yılmaz 1977
    A Rh + İstanbul

iyikalplibalıkçı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kan Grubu: AB Rh +
    Trofe Avınız: zoruna gider....söyletme
    Tecrübe Puanı
    10

Karareis neresidir, avlanacağınız mera hangi rüzgarlara açıktır, kıyı ve orta kıyı açıkları zemin şartları nedir.....

Bize biraz Karareis i anlatın, en azından nerede yaşadığınızı coğrafi, iklimsel ve sosyal şartlarını ele alın. Tabiki elimizden geldiğince yardımcı oluruz ama bize biraz Karareis ten bahsedin.

Gün olurda hoooop biz geliyoruz dostum dediğimizde, nereye ne şartlar altında ve nasıl ulaşacağımızdan bahsedin.

Böylesi daha güzel olacaktır
    "Eğer bu millet, bu memleket parçalanacak olursa genel şerefsizliğin enkazı altında şunun bunun şahsi şerefide parça parça olur.Biz o genel şerefi kurtarabilmek için harekete geçen millete ruhumuzla katıldık .Katılmamıza mani olabilecek şahsi rütbeleri, mevkileri de genel şerefi kurtarmaya yönelik bir gaye uğrundan feda ettik.Bunu anlamayıpda, hala kendi keyfine göre idare etmeye kalkışan kuvvetler artık birer beladır.Bela çekmeye de artık bu milletin tahammülü kalmamıştır."

Tecrübe Puanı
    10

Alıntı ERDEM YILMAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O bölgede çipura,karagöz,uskumru ve kolyoz avlayabilirsiniz.Bu aylar genelde 11 ay gibi yapılabiliyor.Tekne en verimli olanı.Yem olarak da mamun,sülünez,uskumru ve kolyoz için çapari kullanabilirsiniz.Valla ancak bu kadar öğrenebildim.
    Yok öyle Erdem efendi, gittinmi hiç oraya avlandınmı...Oku oku özetle..olmaz öyle kusura bakma O imkan herkeste var.
    "Eğer bu millet, bu memleket parçalanacak olursa genel şerefsizliğin enkazı altında şunun bunun şahsi şerefide parça parça olur.Biz o genel şerefi kurtarabilmek için harekete geçen millete ruhumuzla katıldık .Katılmamıza mani olabilecek şahsi rütbeleri, mevkileri de genel şerefi kurtarmaya yönelik bir gaye uğrundan feda ettik.Bunu anlamayıpda, hala kendi keyfine göre idare etmeye kalkışan kuvvetler artık birer beladır.Bela çekmeye de artık bu milletin tahammülü kalmamıştır."

Tecrübe Puanı
    3

Teşekkür ederim cevaplarınız için.
    Karareis doğal liman gibidir ama ne yazık ki rüzgarlar hakkında bilgim yok.Kıyı taşlık orta kıyı kumluktur.Ama deniz dibinin kayalık da olduğu yerler var koy boyunca.Kusura bakmayın biraz amatörce cevap verdim belki ama karareis hakkında bildiğim bunlar.Birde genelde rüzgar karadan eser.Umarım biraz anlatabilmişimdir.Dediğim gibi yeni başladık arkadaşlarla bu sevdaya.Amacımız aslında muhabbet ama tabikide birazcık heyecanda fena olmaz olta ucunda.
    Can CÜCÜK 1983
    0 Rh +
    İzmir

Adminstratör

Tecrübe Puanı
    10

Alıntı Suatreis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok öyle Erdem efendi, gittinmi hiç oraya avlandınmı...Oku oku özetle..olmaz öyle kusura bakma O imkan herkeste var.
    Ben okumadım ama.Telefonda dinledim .
    Erdem Yılmaz 1977
    A Rh + İstanbul

Tecrübe Puanı
    10

Alıntı ERDEM YILMAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben okumadım ama.Telefonda dinledim .
    Vay jurnalci seniiiiii

kral balıkçı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kan Grubu: A Rh -
    Trofe Avınız: ??????
    Tecrübe Puanı
    6

Alıntı cancucuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim cevaplarınız için.
    Karareis doğal liman gibidir ama ne yazık ki rüzgarlar hakkında bilgim yok.Kıyı taşlık orta kıyı kumluktur.Ama deniz dibinin kayalık da olduğu yerler var koy boyunca.Kusura bakmayın biraz amatörce cevap verdim belki ama karareis hakkında bildiğim bunlar.Birde genelde rüzgar karadan eser.Umarım biraz anlatabilmişimdir.Dediğim gibi yeni başladık arkadaşlarla bu sevdaya.Amacımız aslında muhabbet ama tabikide birazcık heyecanda fena olmaz olta ucunda.
    can verdiğin bildiğin bilgiler hiçte fena sayılmayacak şeyler, o kadarı bile yeterli..
    zaten hepimiz amatörüz, yani bu işi para için değil zevk için yapıyoruz güzel avlar yaklarsın inş...
    MUSTAFA GEDİKOĞLU 1982
    HASKÖY/İST

+ Konu Cevaplama Paneli

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Paylaş

Paylaş