Avın yapıldığı tarih:12 Haziran 2010
Avlak yeri: Sarayburnu kayalıklarda bir yer
Av yöntemi: Kıyıdan dip takımı
Kullanılan takım: Dip oltası tek köstekli takım.İğne Owner 50231 2 numara ve Mustad 505 1 numara,misina Lineaeffe Ninja kullanıyordum bu sefer ek olarak Powerline denedim köstekde bu misinada köstekde çok memnun bıraktı beni.
Kullanılan Yem:Mamun ve sülünez
Yakalanan balıkların cinsi-boyu-kilosu: Tıplam 6 adet orta boy iskorpit balığı,1 gelincik balığı ve 25 cm. karagöz balığı.
Karar verdik Sarayburnu sezonunu açalım dedik.Kemal abi,Umut ve ben Harem'den yemlerimizi alıp yola koyulduk.Avımızı gece 12:00 gibi sonlandırdık..Akşam 20:30' gibi ufak tefek vuruşlar aldık.21:00 gibi ben karagözlümü çekdim çıkarttım sudan.Ondan daha ağır olan bir başkasını yosunlardan kurtarayım derken yarı yolda azat ettim.Aldığım iskorpitler ve gelinciklerle ben avı noktaladım.Umut bir iskorpit ve gelincik aldı.Gece ben Aytekin abi ile telefonda konuştuğum esnada güzel bir karagözün taş altına girmesiyla takım koparttırdı.Açılış çok da kötü değildi.
Resimler çok berbat çıkmış nedense.Ancak iki tane var.Bir daha fotoroman tadın da bir avda görüşmak üzere.
![]()

LinkBack URL
Linkbackler ile ilgili

Alıntı

.

Paylaş