|
![]() |
Gelişmiş Arama |
Ana Sayfa
Forum
Forum Kuralları
Yasal Düzenlemeler
Organizasyonlar Ve Avlarınız
Malzeme Bilgisi
Güncel Konular| Google Arama: |
|
|
||||||
| Kayıt ol | Video Portalı | Albümler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| ||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Güzel bir katılımın ardından, güzel bir gün...
Yine Ortaköyde aynı mekanda buluştuk. Mekan çok güzel olup, oradaki çalışan arkadaşlarda bir o kadar güzel insanlar. Bizim için ellerinden gelenleri yaptılar. Balık pişirmesinden sofranın hazırlanmasına kadar çok çalıştılar. Buradan ayrıca kendiline Teşekkür ederiz. Tam olarak ne kadar balık tuttuk bilmiyorum. Zannedersem 30 kg varddır diye tahmin ediyorum. Mekan, arkadaşlar, hava da güzel olunca, balıklarda bir o kadar bereketli oldu. Özellikle Bilgin, Muharrem ve Sinan Abi, deyim yerindeyse tam gösteri yaptılar. Çok güzel balık çektiler. Hakanda de balık çekti. Hele birde tutulan balıkları hemen orada temizleyip hem tavada hemde mangalda pişirip, mekan sahiplerininde bizim için hazırlamış olduğu masada da yemesi, ap ayrı bir mutluluktu. Özellikle mangal başında her zaman ki gibi Bilgin kardeşimizin emeği görülmeye değerdi. Kendisinede teşekkür ederiz buradan. Yine çok şeyler yazmak isterdim ama, en iyisi kısa ve öz yazmak ve özetlemek... Günümüz Müthişti |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Byağıdır şöyle güzel istavrit yakalayamadık.Ya yok ya da kıraça
.Keyfiniz daim olsun.
|
|