+ Konu Cevaplama Paneli
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 4 ve 4

Konu: Anneler Gününe Özel

ofsetrek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Durumu: Offline
    Tecrübe Puanı
    4

Standart Anneler Gününe Özel

Ana için derler, sonu yok ızdırabın...
    Hep enîndir anada sesi, telin, mızrabın...
    Fânîler arasında en muazzez varlıktır ana. O, yeryüzünde dolaşırken gökteki bir baş ve cennet de ayaklarının altındadır. Pabucunun tozu gözlere sürme kadar aziz ve ayaklarına sürülen yüzler arş eşiğindeki başlar kadar yücedir. Ana inleyen varlıktır. Bütün bir hayat boyu inleyen ve sızlayan... Onun analığı evlâtla kâim; 'anam' diyen biriyle... Evlât olmayınca ana, ana değildir. Ya 'anam' demeyince! Ananın emeli bir evlât, bazen de başka bir şeydir manâ gibi, ruh gibi, ideâl gibi bir şey...
    Anneler Günü deyince hep ikilemde kalırım. Bir taraftan aslı bize ait olmayan bir kutlama dayatması, diğer taraftan Anneleri memnun etme adına her şeyi bahane edebilme güzelliği. Anne diyince benim annem bir tanedir. Ama bir tane olan sadece benim annem değildir.
    Bu yüzden yıllardan beri her anneler gününde küçük büyük her anneyi ve anne adayını tebrik etmek benim için mutlulukların en güzelidir.
    Bu anneler gününde farklı bir şey olsun istedim. Balıktan vazgeçemeyeceğim belli, bende sevgili dostlarımla balığa giderken eşlerini de getirmelerini teklif ettim. Onlarda beni kırmadılar ve bence harika bir günün başlangıcına vesile oldular…
    Balık avının başka bir şey olduğunu bir daha anladım. Daha önceleri karidesten bahsetmeye tahammülü olmayan hanımların (Annelerin) karidesleri iğneye takmaları çok eğlenceli geldi bana, ayrıca yakaladıkları her balıkta farkında olmaksızın attıkları sevinç nidaları hala aklımda.
    Bu vesile ile tekrar anneler gününüzü kutluyor ve sizi resimlerle baş başa bırakıyorum…

Tüm Annelerimize

Nakış ve yemek yapmaya alışkın, sanatkar ellerin taktığı karideslere; balıkların talip olmaması mümkün değildi

Bu da ispatı

Anneler günü olduğunu balıklar biliyormuşçasına bayanların oltalarına çifter çifter geliyorlardı. Biz tutamayacakmıyız diye düşünürken babamın üçlüğü geldi ...

Benim çütre de fena değildi, ama daha da büyümesini temenni ederek (öpmeden) denize iade ettim.
    Konu esabi tarafından (10 Mayıs 2010 Saat 12:32 ) değiştirilmiştir.

ofsetrek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı
    4

Uzun bir uyku arasının ardından Selçuk Bey'in kararan gözlerine nazire yaparcasına oltasına takılan karagöz.

esabi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Banned

Kan Grubu: 0 Rh +
    Tecrübe Puanı
    0

Ömerfaruk abi güzel bir gün geçirmişsiniz ve anlamlı mesajlar iletmişsiniz teşekkürler ve tebrikler
    Bu vesile ile birkezde buradan bütün annelerimizin ellerinden öpüyorum

ERDEM YILMAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adminstratör

Kan Grubu: A Rh +
    Trofe Avınız: 60 Cm. Turna,2,5 Kg. Sazan,1,5 Kg. Eşkine
    Tecrübe Puanı
    10

Annelerimizin eline sağlık balık avı bizden sorulur imajı vermilşler.Herkesi tebrik ediyorum.
    Erdem Yılmaz 1977
    A Rh + İstanbul

+ Konu Cevaplama Paneli

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)