|
![]() |
Gelişmiş Arama |
Ana Sayfa
Forum
Forum Kuralları
Yasal Düzenlemeler
Organizasyonlar&Avlarınız
Malzeme Bilgisi
Güncel Konular|
|
#1 (permalink) |
|
Herkese merhabalar arkadaşlar uzun zamndır forruma gire miyordum malum iş güç. ama şunu belirtmek isterim,ki forumun yeni hali süper olmuş emegi gecen herkesi kutlarım.Avan hikayesine gelirdek 2009 ekim ayında yapıldı resimleri ceken arkadaş(süper admin erkan)onunda burdan kulaklarını cınlatalım hikayesini balık yeniköyde tutldu ki benim hayatımdaki en büyük trofem takım olarak klasik mantarlı cinekop takımı daha fazla sözü uzatmayım resimlere bakarak şu balıksız gecen günlerde eskileri yadedelim![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Maşallah lüfer güzel Alper eline sağlık.Bu yıl ben hiç lüfere olta atmadım.Hiç fırsat olmadı sazandan karagözden.Bakalım seneye kısmet.
|
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Alıntı:
Kuleliyi unutma unutturma Lüfer niyetine gittik mezgit geldi oltaya Ramazan Bayramında hani..erkan abi filan
|
||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Hey maşallah yakışmış kardeşime
![]() ![]() bak bu konuyu saklamakla iyi etmişsin dediğin gibi balıksız dönemde bu görüntüler insana ilaç gibi geliyor ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Alıntı:
ama içinde bir hınzırlık oldugu malum![]()
|
||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Alıntı:
![]() sizin resimlerinize bakma fırsatım oldu bir kaç gündür inan şu soguk hafalarda sizlerin muhabbetinizi gördükce benim icim daha çok isindı heb böyle muhabbette kalın sevgiyle kalın
|
||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Alıntı:
![]()
|