+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var 1 2 3 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 24

Konu: Karadeniz'de kalkan avı

esabi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Banned

Durumu: Offline
    Kan Grubu: 0 Rh +
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Karadeniz'de kalkan avı

Av tarihi : 03/01/2010
    Av yeri : İstanbul Karadeniz sahili
    Ava Katılanlar: Aytekin,Harun(harun91),Kadri,Mithat (jq3800),Yasin (alfabetik sıra)
    Hedef av : Kalkan
    Ekipman : 14 adet kamış
    Düzenek : 3 ve 2 iğneli dip oltası, el imalatı muhtelif çapalı kurşunlar
    Yem : Taze istavrit (kıpır kıpır)
    Gün sonunda elde edilen : Temiz hava, bol gıda, bol muhabbet

Bir haftadan beri İstanbul’u ve Ege’yi vuran lodos yüzünden bu hafta sonu Marmara’da olta atamayacağımızı düşündüğümüzden beş arkadaş rotayı daha sakin olacağını düşündüğümüz karadenize çevirdik sabah henüz kargalar kahvaltısını yapmadan biz deniz kenarına inmiştik birde ne görelim deniz delirmiş havada esen rüzgarın adı lodos değil karayeldi artık yapacak bir şey yoktu zaten balığın olmayacağını daha arabadan iner inmez anlamıştım bari oltaları mendireğin içine atıp muhabbetimize bakalım dedik, yağan yağmurdan korunmak için hemen çardağımızı kurup oltalarımızıda suyla buluşturduktan sonra değmeyin keyfimize ilk önce Kadri’nin getirdiği börekleri peşindende benim meşhur börekçimin böreklerini miğdeye indirip bütün gün hiç bitmeyen çayımızı yudumlarken çok keyifli sohbetler yaptık..
    Geri kalanıda fotolar anlatsın buyurun seyire

Eve geldiğimde haberlerdeki başlığı duydum İstanbul'daki kuvvetli lodos sabah saatlerinde yerini karayele bıraktı

Konu iyikalplibalıkçı tarafından (04 Ocak 2010 Saat 17:16 ) değiştirilmiştir.

esabi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Banned

Tecrübe Puanı
    0

Dalgalar yüzünden oltalarımızı kampımızdan bir hayli uzağa atmak zorunda kaldık

Bütün gün yosunlar ve dalgalarla gelen çuvallarla boğuşmak zorunda kaldık

Kadri’nin getirdiği Ispanaklı peynirli ve acılı ama hepsi bir arada olan muhteşem börekler
    Kadri hem getiriyor hem ısıtıp servis yapıyor (sağolasın arkadaşım)

Öğlen oldu balıktan hala ses soluk yok bizde zaten artık umudu bir yana bıraktık ve kalan 2kg kadar istavriti bir güzel mangal yaptık (Kadri gene iş başında)

Yemekten sonrada çay olmazsa olmaz

Hava iyice soğudu sobamıza birkaç odun daha atalım

Ben Aytekin Bayır, balıksızda olsa bu güzel güne katkı sağlayan arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler ederim

Aytekin BAYIR (copyright)
    her hakkı mahfuzdur
    Konu iyikalplibalıkçı tarafından (04 Ocak 2010 Saat 17:15 ) değiştirilmiştir.

harun91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kan Grubu: A Rh +
    Tecrübe Puanı
    4

Bundan böyle meteorolojiye güvenmem abi...Giderim mis gibi yabancı menşeilihava tahmini sitelerinden kontrolümü yaparım..
    Harun 1991 İst/gop

korni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı
    4

tebrikler..harun sende bu tufaya düştün ya...

alper1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı
    4

tebrikler gerçekten o soguk havada güzel bir organizasyon olmuş katılan herkese tebrikler.not bizde dün kemal ağbiyle bütün bogazı dolaştık ama nafile sadece birazcık karaköyde istavrit tutabildik

jq3800 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı
    3

harun sağmısın güzel bi gündü balık yoktu ama muhhbet ve kahkaha boldu bi ara harun gülmekten çatlayacak sandım hele o ateşimizin dumanı yokmu o duman en çok bizi bu soğuk havada o zorladı desem yeridir bi ara herkez acıklı filim izleme moduna geçti kadri ustamızın elinden harika istarvit ızgara yedik kadri abi ellerine sağlık çok güzeldi balıklar balıksız ama çok güzel geçen bir gündü her kese aytekin abiye, kadri abiye,yasine,haruna tek tek teşekkür ederim benide o güzel sohbete dahil ettikleri için saygılarımla
    -------------------------------------------------------
    ------------- mithat BEKMEZCİ ---------------
    ----------- sultan gazi/ ist. ------------
    ---------- 1979 /sinop ----------

izzet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kan Grubu: A Rh -
    Tecrübe Puanı
    5

Böyle soğuk havada org yapmak her babayiğitin harcı değil katılan herkesi tebrik ederim bende orada olmak isterdim.
    İzzet YILDIZ / İst / 1970 / A rh -

GERÇEK DOST HATALARDAN SEBEP DOSTLUĞU BİTİREN DEGİL
    DOSTLUKTAN SEBEP HATALARI BİTİRENDİR

iyikalplibalıkçı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı
    10

iki gün siteye bakamadım adamlar neler neler yapmış, börekler çörekler, çaylar falan..yemleri kızartıp yemeler

Afiyet bal şeker olsun, güzel bir anlatım sayesinde orada bulunmuş kadar oldum, hemde üşümeden Tebrik ederim beyler, güzel zaman geçirmişsiniz

Bu hafta sonu bende silivri ye bi gidip geldim, hani deniz kabarık olur ama koy içindeki çalkantı ispendeğe cazip gelir hele bide gümüşü oraya sıkıştırırsa şansımı denerim dedim. Nerdeeeee birkaç foto çektim ama tel.ayarını beceremediğim için bit kadar çıkmışlar. Yinede ekliycem.

Deniz oldukça hırçındı, kıyıda durulabilecek gibi bir ortam olmaması bir yana balkondan çektiğim resimleri dahi rüzgarla mücadele ederek çekebildim. Açıkçası evden bile çıkmadım. Ertesi gün sütliman....Aytekin in dediği gibi karayele dönmüştü rüzgar.....ama geri dönmek icab etti. Hevesimi kursağıma sokup geldim bende

Fırtına Esnasında....

Fırtına Sonrası......

Yanlız, böyle güzel manzaralı bide balkonum var ayıptır söylemesi Allah kısmet ederse bikaç kişi gidip mangalımızı yaparız icabıda
    Konu iyikalplibalıkçı tarafından (04 Ocak 2010 Saat 17:17 ) değiştirilmiştir.
    "Eğer bu millet, bu memleket parçalanacak olursa genel şerefsizliğin enkazı altında şunun bunun şahsi şerefide parça parça olur.Biz o genel şerefi kurtarabilmek için harekete geçen millete ruhumuzla katıldık .Katılmamıza mani olabilecek şahsi rütbeleri, mevkileri de genel şerefi kurtarmaya yönelik bir gaye uğrundan feda ettik.Bunu anlamayıpda, hala kendi keyfine göre idare etmeye kalkışan kuvvetler artık birer beladır.Bela çekmeye de artık bu milletin tahammülü kalmamıştır."

iyikalplibalıkçı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı
    10

Alıntı harun91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bundan böyle meteorolojiye güvenmem abi...Giderim mis gibi yabancı menşeilihava tahmini sitelerinden kontrolümü yaparım..
    Haruncuğum, bak Suat abin hali hazırda 12-13 istasyonun verilerini inceledikten sonra ve yeri gelmişse sitemizde hava tahmin özetlerini yazıyor. Boşuna ne diye yorucan kendini.

Bak ne var burda

İlgili Sayfa : Haftaya Varmısınız?
    Konu iyikalplibalıkçı tarafından (04 Ocak 2010 Saat 17:23 ) değiştirilmiştir.
    "Eğer bu millet, bu memleket parçalanacak olursa genel şerefsizliğin enkazı altında şunun bunun şahsi şerefide parça parça olur.Biz o genel şerefi kurtarabilmek için harekete geçen millete ruhumuzla katıldık .Katılmamıza mani olabilecek şahsi rütbeleri, mevkileri de genel şerefi kurtarmaya yönelik bir gaye uğrundan feda ettik.Bunu anlamayıpda, hala kendi keyfine göre idare etmeye kalkışan kuvvetler artık birer beladır.Bela çekmeye de artık bu milletin tahammülü kalmamıştır."

harun91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kan Grubu: A Rh +
    Tecrübe Puanı
    4

Alıntı Suatreis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haruncuğum, bak Suat abin hali hazırda 12-13 istasyonun verilerini inceledikten sonra ve yeri gelmişse sitemizde hava tahmin özetlerini yazıyor. Boşuna ne diye yorucan kendini.

Bak ne var burda

İlgili Sayfa : Haftaya Varmısınız?
    Abi ama burda lodos yazıyodu karadenizde alnımızın çatına yedik rüzgarı yav
    Harun 1991 İst/gop

+ Konu Cevaplama Paneli

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)