Avın yapıldığı tarih:08 Kasım 2008
Avlak yeri:Kuleli Askeri Lisesi Önü
Av yöntemi:Kıyıdan yemli dip oltası.
Kullanılan takım:Mantarlı çinekop-lüfer takımı ve fındık zoka.
Kullanılan Yem:Kokuşmuş istavrit(maalesef tazesini bulamadık.
Yakalanan balıkların cinsi-boyu-kilosu:2 çinekop,3 iskorpit ve bir gelincik.
Cumartesi saat 13:00 olmasına rağmen daha bugün akşam ne yapayım diye kara kara düşünüyordum.Önce isteksiz bir şekilde Umut'u(kardeşim) aradım tamama akşam Kuleli'de takılalı dedi.Yarım saat sonra Mustafa aradı abi ne yapıyorsun akşama diye.Kararsızım ama Kuleli'ye gideceğim dedim.Yem durumunu sordu çarşıdan alacağım dedim.Sözleştik akşam Kuleli'de buluşmak üzere.Oltaları açtık ama bizim yemler hoşaf durumda bayat ötesi.1-1.5 saat sağ tarafımızda 1-2 tane alan oldu.Sonra Cengiz Balıkçılık'dan Önder abi geldi dedi yan tarafda fındık zokayla balığı ağlatıyorlar.Bunun üzerine Mustafa ile kolaça etmeye gittik.Gerçekdende fındık zokay ve gümüş ile adamlar balık alıyordu.Bizim bulunduğumuz yer zokaya pek uygun olmasada Biz Mustafa ile takımı değiştirdik çalışmaya başladık.Ben hemen bir irisinden iskorpit kaptım.Beş dakika geçmeden ilk hedefimizi ele geçirdim) .Sağımızdaki grup o arada peş peşe vay vay vay diyor.Yemleri taze olduğu için bizden kat kat şanslılar.yarım saat geçmeden benim bilader Koray'da bir tane çinekop aldı.O arada Umut'da 2 iskorpiti hanemize yazmakla meşguldü.Saat 12 gibi yem bitti balık ağırlaştı zaten yemden dolayı umudumuz pek yokdu açıkcası Mustafa'nında benimde.Onun için gece yarısı herkes dağıldı.Evli evine köylü köyüne.Kısmet haftaya.
Kral Balıkçı Mustafa
Mustafa,Ömer,Koray ve Umut
Erkan bunu görünce çok şaşıracak.Nazar etme ne olur yakala seninde bir çinekopkinosun olur
Koray'ın yakalamış olduğu ikinci çinekopkinos
Ve gecenn toplam hasılatı
İnşallah devamı gelecek.

LinkBack URL
Linkbackler ile ilgili

) .Sağımızdaki grup o arada peş peşe vay vay vay diyor.Yemleri taze olduğu için bizden kat kat şanslılar.yarım saat geçmeden benim bilader Koray'da bir tane çinekop aldı.O arada Umut'da 2 iskorpiti hanemize yazmakla meşguldü.Saat 12 gibi yem bitti balık ağırlaştı zaten yemden dolayı umudumuz pek yokdu açıkcası Mustafa'nında benimde.Onun için gece yarısı herkes dağıldı.Evli evine köylü köyüne.Kısmet haftaya.

Alıntı

Paylaş