Arkadaşlar 21.09.2008 gününün ( 06:00 - 09:00 saatleri arası ) gecenin devamı olarak geçen hafta gerçekleştirdiğimiz organizasyondan dolayı ve hava koşulları sebebi ile pek rağbet olmayacağını düşünerek,kendi imkanlarım dahilinde,kendi başıma bir organizasyon düşündüm ve gerçekleştirdim. Evimdeki net hattımdaki poblemden dolayı biraz geç yayınlanmış bir rapor gerçi ama kusuruma bakmazsınız umarım.
Saat 21 sularında ulaştığım daimi avlak yerimiz olan Sarayburnu kayalıklarında gece vardiyası dediğimiz saat dilimlerinde,iskorpit avımı bitirdikten sonra akıntı bir hayli fazla olması sebebi ile buradan ayrılarak şehir içi vapurlarının orasının daha kuytu ve sakin olması sebebi ile avlak olarak orayı seçerek gerçekleştirdim. Evdede resimlemiş olsam aşağıda gözükmektedir.
Kullandığım takım olarak üçlü klasik takım olarak adlandırdığımız 0.25 mm misinaye, 10 Nr siyah çapraz iğnelerden oluşturulmuş takımdır. İstavritleri ise 25*10 11 nr. beyaz floş çapari ile avladım. Gece geç saat olduğundan ve cafeden bağlandığımdan ayrıntılara pek giremiyorum. Sorular doğrultusunda irdeleyebiliriz diyerek bitiriyorum...
Bunlarda temizlenmiş halleri;
Tek başına bir düzenlenmiş olan bir organizasyon olduğu için pek fazla görüntü söz konusu olmuyor kusuruma bakmazsınız umarım..

LinkBack URL
Linkbackler ile ilgili

Alıntı

Paylaş