21.01.2009 çarşamba karaköy ekibi ve Doğan abi isdoku ile çamlıbahçedeydik Spottan Kadir abide geldihep beraber güzelce bi av gerçekleştirdik balığımızı tuttuk çayımızı içtik gırgır şamata öyle geçti Sabah 7:10 gibi ordaydım 5 dk sonra doğan abi geldi neyse Doğan abiye yaptığım takımı verdikten sonra takımları açtık atmaya başladık bismillaç çelebinin biri dolaştırdı beni sabah sabah öyle böşladık dedim inşallah akşama kadar böyle gitmez yarım saat 1 saat sonrada Kadir abi geldi oda açtı takımları atmaya başladı doğan abi yarım saat oturdu yarım saat attı zevkini çıkardı balıklar güzeldi iriydi bazen 7 li 10 lu bazen boş 2 3 geliyorki ah birde çelebiler olmasaydı onlar yüzünden 2 tane 150 2 tane 140 1 tanede 125 grm gitti sağolsunlar kurşun stoğumu bitirdilerinşallah yine böyle güzel bi gün geçiriz herkese teşekkürler
Kullanılan takım ve kurşun: 0.30 beden 0.12 köstek 11 numara siyah mustad iğne kapalı yeşil organze kurdale içine kırçıllı tüy kırmızı beyaz düz sim 125 140 150 ben genellikle 150 attım çok güzelde sonuç aldım ...
tutulan balık miktari:herkes 10 kiloluk kovayı doldurduDolduramayanlara yardım edildi.
Yer:Bebek Çamlıbahçe
Herkese rastgele resimlere geçelim
Benim çektiğim balık balıklar hep iri ve böyle geldi tabi bazen 10 luda çektik
Bunlar benim balıklar 18 kiloluk kovanın içindeler
Buda İsdoku Doğan abi oltakeyfinde 2 tane resmim var demişti bana 1 tanede ben çekiyim dedim 3 olsun.
![]()
Buda atış sırası genellikle ben uymadım niye uymadım attığım yere ulaşan olsaydı atardım.
Beğenmeniz dileği ile rastgele

LinkBack URL
Linkbackler ile ilgili
inşallah yine böyle güzel bi gün geçiriz herkese teşekkürler 

Alıntı

Paylaş