supriz bir kararla gelen bir günluk iznimde aklıma eşkine geldi .erkenden gidip biraz istavrit tutar tekemide gunduzden toplarım dedim ve doğruca yenikapı,ya doğru yola çıktım yenikapı,ya vardığımda her tarafın çadırlarla kaplandığını gördüm butun sahip kopmle kapalıydı meğersem tam ismini söyleyemessem kususura bakmayın hıdırelles kutlamaları varmış orada o gun.EEE ne yapacağız şimdi? kendini başka bir yere atman şart bir mekan bulman lazım tekrar atladım arabaya sarıyere doğru yol aldım arnavutköy fenere vardığımda bir tupluluk gördüm durdum baktım durmaya değerdi bir süre aralarına girmedim.beni tanıyan arkadaşlar biraz kıl ve asabi olduğumu bilirler o kalabalıkda gelecek bir söz kötü sonuçlara maal olabilirdi .diğer guruplarla istavrite takıldım .ortalık biraz sakinlediğinde bir saat kadar rapala attım sonuçda 29 adet sarıkanat 2 adet lüferle avı tamamladım .resimlerde kalanlar bana kalan kısmıdır(bir kısmı) gariban bir teyzeye tarafımdan verildi afiyet şeker olsun .ne umduk ne bulduk hesapı .karakızlar başka bir güne kaldı .
Çinekop ve istavritler..
![]()

LinkBack URL
Linkbackler ile ilgili

Alıntı

Paylaş