24 temmuz 2009 cumartesi akşamı Sarayburnu kayalığın her zaman avlandığımzı noktada akşam 17:00 civarı başladık.Kemal(iskorpitçi),Aytekin abi,Erkan,Erkan'ın oğlu Furkan,iskorpit hastası ve kaç yıldır her iskorpit avımızda bize katılan Kemal abi,Ömer,Kral Balıkçı Mustafa ve ailesi(annesi,babası,kardeşleri gece 02:00'a kadar kaldılar),Harun ve ben.
Gene her hafta olduğu gibi baoru kurdu getirttik ancak dün çok sıcak olduğu için kurtlar erken kendinden geçti.Akşam ilk açılışı Erkan yaptı.İzmarit balığı peşinden ben ve Mustafa birer ikişer balık aldık.Hava karardıkdan sonra karagöz balığı ve iskorpit balığı avına başladık.Harun ufakdan bir karagöz aldı peşinden bana güzel bir vuruş balık taş altına kaçsada çıkartmayı başardım.1-2 aya kadar çok güzel karagöz balığı yapacak sanırım.Durum onu gösteriyor.Daha sonra ki balığı alamadım maalesef. Saat 12:00'ye kadar on takım kadar patlatınca ben pes ettim ve yatışa geçtim.Çünkü moral motivasyon kalmadı.İskorpit yönünden çok güzeldi.Herkes sağlam irilikde iskorpit aldı.
Resim bende fazla yok ancak Özgür'ün çektiği resimleride ekleyeceğim.
![]()

LinkBack URL
Linkbackler ile ilgili

Alıntı

Paylaş