evet 10 dk olta attım,yaklaşık yarım saatte balığı aldım ama o yarım saat herşeye değerdi (sanırım bu zevki hepiniz bilirsiniz),akşam 18:00 sıralarıydı benim tekneyle arkadaşları alıp bir şamandıraya bağladık bir iki kadeh bişeyler alıp sohbet ediyoduk bende gündüzden canlı karides çıkartıp bidona koymuştum tekneye geçerken onları cebime koyup tekneye geçtim karidesleri kovaya koydum,sohbet ederken aklıma karidesler geldi oltayı çıkarıp iki karides taktım,bi kenardan salladım ve başına oturdum 10 dk ya geçti ya geçmedi oltada bir tıkırtı bekledim,bir iki tıkırtı daha sonra somurduğunu hissedip şimdi dedim ve asıldım,birden şaşırmıştım,benim asılmamla sanki bi canavar gibi o da asılmaya başlamıştı kelepte 100 metre misina vardı sanırım 60 metresini aldı gitti arkadaştan boş bidon istedim biraz daha dirense kelebi bidona bağlayıp atacaktım ama kelepte 20 metre kadar misina kaldı durdu,sonra ben çekmeye başladımepey çektim hafif kafa atıyodu,sonra tekrar canlandı tekrar aldı gitti bi 15 metre sonra yine durdu sonra biraz daha asıldım,artık balık yaklaşmaya başlamıştı,al ver yaklaşık 15 dk uğraştım içimden hep ''''giderse,kaçarsa kahrolurum '''diyodum arkadaşa kepçeyi getirmesini söyledim kepçeyi tutan arkadaş balığı görünce dondu kaldı hadi vur kepçeyi kafasından dedim arkadaşta hareket yok,o halen o ince misinayla nasıl çekti bunu diye düşünüyomuş,sonra kepçeyi vurdu aldık güverteye.
![]()

LinkBack URL
Linkbackler ile ilgili

Alıntı

Paylaş