+ Konu Cevaplama Paneli
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 2 ve 2

Konu: 2007 lüfer ve çinekop avımız

kral balıkçı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Durumu: Offline
    Kan Grubu: A Rh -
    Trofe Avınız: ??????
    Tecrübe Puanı
    6

Standart 2007 lüfer ve çinekop avımız

Tarih 11 kasım Pazar 2007 aşiyan av raporumuz…

Ağabeyler sizlerede dediğim gibi bugün işlerim vardı ve azda olsa öğlenden öncesine kadar balığa takılabildim ve sonuç harika sabah saat 6 sularında uyandım hava pek iç açıcı değildi celal abi ile görüştüm onunda hava bozuk olması sebebi ile pek balığa gitmeye gönlü yoktu ne yapalım edelim derken bi kolaçan edelim diyerek celal abi oğlu yunus 3 kişi çıktık yola ilk durağımız Karaköy Perşembe pazarındaki park ama pek olta atan olmadığı için oltamızı açıp boşa vakit kaybetmek istemedik sonra saat 7 gibi Karaköy iskeleye vardık pek bişey yoktu herkes boş çekiyordu ordanda ayrılıp kabataşa doğru ilerledik burasıda verim açısından bayağı kötüydü bi arkadaşım rapala ile 2 tane çinekop almış başka bişey yok ve boğaz yolunda devam ettik kuruçeşmeye geldiğimizde orayıda bi kolaçan etmek için arabadan indik ve yarürken bu sırada da celal abiler aşiyandaki oltacı abimiz hakkı abiyle telden görüştükleri sıra hemen bi haber yani çabuk gelin sözü ile kuruçeşmeye hiç uğramadan hemen atladık arabaya doğru aşiyana gittik iyikide gitmişiz gördüğümüz şeyler içimizdeki heycan ateşini alevlendirdi çünkü çapariyle çinekop çıkıyordu anında mekana yerleştik olatalarımızı açtık ilk siftahı celal abi yaptı sonarasında ben devamını getirdim ve yunusunda ikili çino çekmesiyle hepimiz verim almaya başladık arada çinekopun hezimetine uğrayan kancalarımız bize bazen zor anlar yaşatıyoprdu 1 2 3 lü derken ara ara boş çekmelerimiz yoğunlaştığı sıra başak kişiler yemli ile lüfer almışlardı ve celal ağabeynin aklında hep rapala atmak vardı en sonunda çapariyi bırakıp rapalaya döndü baktıkki rapala güzel verimli iş yapıyor bende çapariyi sardığım gibi taktım rapalayı 5 atıştan 3 ü dolu çıkıyordu gayet zevkli ve heycanlı bi av yapıyorduk bu arada celal abinin çektiği lüferde harika anlar yaşattı sonra bi baktımki öğlen olmuş ezan okunuyor hemen arkamızdaki mescitte celal abiyle namaza gittik ve geri geldik ki ne görelim yunus lüferi çiftlemiş oda birtane almış ve çapari atanların çoğu rapalaya dönmüş ama hiç kimse pek bişey yakalayamıyordu sebep arada fark kullandığımız malzemenin kalite farkı vardı bende yazuri celal abide de en az o kadar kaliteli rapalalar vardı tabi ki sonuç kaçınılmaz ve saat 1 civarı toparlanmaya karar verdik yaklaşık 4 saatlik bi av hasılatı 3 kişi 70 adet çino ve sarı 2 adet lüfer kg olarakta toplam 8 9 kg flan gelir
    darısı herkesin başına ve işte o görüntüler …

MUSTAFA GEDİKOĞLU 1982
    HASKÖY/İST

kral balıkçı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Durumu: Offline
    Kan Grubu: A Rh -
    Trofe Avınız: ??????
    Tecrübe Puanı
    6

Yunus

Çinekop çekerken kısa bir video…

http://video.google.com/videoplay?do...53372860&hl=en

Cümleten sevgiler ve saygılarımla rastgelsin…
    MUSTAFA GEDİKOĞLU 1982
    HASKÖY/İST

+ Konu Cevaplama Paneli

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)